IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW загатна бъдещото i4

Концептуалното Gran Coupé на ток ще бъде показано в Женева (ВИДЕО)

BMW загатна бъдещото i4

Германският производител BMW пусна тийзър на концептуален модел, чийто сериен вариант ще се превърне в първото електрическо Gran Coupé на марката. Премиерата на BMW Concept i4 ще се състои по време на автосалона в Женева в началото на март.

В краткото видео се вижда, как течен метал се излива върху въображаемо i4, като образува неговата форма. Тийзърът е с електрически звук, създаден от известния композитор Ханс Цимер, който трябва не само да гарантира защитата на пешеходците от безшумните коли на ток, до и да придаде собствен характер на моделите на BMW.

За бъдещото BMW i4 е известно, че ще бъде изградено на платформата CLAR, която е в основата на стандартното BMW 4-Series. Серийният модел ще замени i3 в гамата на баварската марка. За разлика от концептуалната версия, той ще получи по-малко карбон, за да може да постигне приемлива цена.

Премиерата на серийния вариант ще е през 2021 г., като продажбите ще стартират почти веднага след нея.

Снимка и видео: BMW

0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Добре, че бяха Тесла с модел ес да им покажат, че хората искат нормално изглеждащи електрически коли, а не това грозно недоразумение наречено и3.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    ще ( преди 4 години )
    ще ще ще , и после пак ще ще ще .. и после пък теслАта им виновна, да се стягат, че съвсем се изложиха