IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите луксозни всъдеходи на 2019-2020 г.

Тези машини предлагат комбинация от разкош, мощност и справяне с тежки терени

Луксозните всъдеходи са достатъчно универсални, за да могат да превозват хора и багаж в града също толкова лесно, колкото и да пътуват на големи разстояние. Освен това, те се справят с лекота и с движение по тежки терени Предлагаме ви някои от най-добрите предложения на пазара в момента, като те са избрани не само заради качествата и оборудването си, но и за заради наградите, които получиха през последните години.


Снимки: Производителите

0 от 500
  • #17
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Доста хора в БГ си ги взимат тия луксозни СУВ-та за да "големеят" и да демонстрират "Статус", което само по себе си е доста смешно. Някой даже се опитват да ги карат като спортни коли, което си е направо опасно. Същите тези хора казват, че не били комплексари, а на другите които не искат такива камиони казват, че са бедни :).
  • #16
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Радев ( преди 4 години )
    Принципно в цивилизованите държави, говоря за Европа, изборът на голям SUV не е признак на добър вкус. И това е разбираемо - по правило това са гъсто населени територии, където от значение е практичността на един автомобил, както и неговите екологични показатели. Неслучайно подобни динозаври са на почит предимно в САЩ, Канада, Русия и страните от персийския залив.
  • #15
    4 rate up comment 3 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Само не разбирам нисана какво прави с мъжете заедно.Кола с чужд мотор и скорости и пред спиране въобще, какво прави в тая класация?Която освен евтинджос, няма други качества.
  • #14
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Жлъчко ( преди 4 години )
    До 14не е кисело, просто да дадеш тия пари и да ги дадеш за SUV е липса на вкус :)
  • #13
    3 rate up comment 1 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    Поредната американска класация. Нито колите, нито вкусовете, нито журналистите дето гласуват са близки до европейските. Да не говорим, че примерно Инфинити са пред закриване, а Кадилак в Европа е екзотика. Само дето никъде авторът не е упоменал за произхода на класацията. Сега тук ще си извадим очите да спорим за нещо досто далече от нас.
  • #12
    10 rate up comment 1 rate down comment
    До 13 ( преди 4 години )
    Само да отбележа, че високата позиция не е удобна за всеки. На мен примерно ми е супер нестабилно по завои като усещане. Второ никой не ги е нарекъл непрактични, хората просто казаха, че ако искаш спорт има по-добро, ако искаш лукс - пак има по-добро и така по всеки показател. А че джип за тия цени няма да го дереш по храстите даже няма какво да коментираме, какво остава за офроуд.
  • #11
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Абе ( преди 4 години )
    За някои коментиращи май гроздето е кисело а!?
  • #10
    2 rate up comment 6 rate down comment
    fermera ( преди 4 години )
    Доста се заглеждам по Infiniti QX60 и в скоро време ще се обзаведа с него. Чудесен автомобил с 3 реда седалки и място за багаж в който можеш да вземеш и бабата и дядото заедно с децата.Не е скъп и няма проблеми.За градско си ина други коли, за предпочитане електрически.Тайа че аз не подкрепям #8
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #8 Браво, много точно казано колега!
  • #8
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #9 А ти, като не можеш да коментираш статията, коментираш коментарите на другите, които са коментирали статията. Ако можеш да го осъзнаеш, като се погледнеш в огледалото ще разбереш кой е бедна, злобна и смешна душица!