IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 5 на най-добрите двигатели за кросоувъри

Класацията е за 4-цилиндрови мотори на по-масови модели

Експерти на пазара на употребявани автомобили проведоха изследване, което трябваше да установи кои са петте най-здрави двигателя, поставяни на кросоувъри. В случая, става дума само за мотори, поставяни на масови модели, които съответно са и на по-достъпна цена. На основата на получените данни е изготвена класация, в която влизат агрегати, които изминават над 300 000 км, без да се налага ремонт.


5 от най-надеждните двигатели за кросоувъри (ГАЛЕРИЯ):


Снимки: Производителите

0 от 500
  • #7
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Я кажи защо фордовите двигатели печелят награди и за какво точно са наградите и по какви критерии определят кой да ги спечели. Тези награди са все едно награда защото Английским учени били казали. Фордов двигател милионик няма няма и да има. Не им стават моторите и това е. Ако искаш приеми истината, ако искаш недей, но фактите с празни приказки няма как да ги обориш.
  • #6
    9 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Всички 3 литрови дизели на бмв от серията m57 нямат никакъв проблем след 500хил ако им се отстранят вихровите клапи. Много често купетата умират преди двигателите.
  • #5
    1 rate up comment 18 rate down comment
    356 ( преди 4 години )
    #4 "Експерти на пазара на употребявани автомобили проведоха изследване", а тия какви са дето са правили това "изледване"-гении???!! Това малко ми звучи като вицовете опрез соца, група американски учени, група съветски учени и т.н. и т.н Така, че не отричайте сигурни факти с евтини догатки. Екобуус е многонаграждаван и има за какво. А статията е писана само и само да придизвика "словесен екшън", не се впрягай толкова де. Говори си с другите авто фенове, що трябва да се дразниме един с друг?!
  • #4
    22 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това, че на Форд и на други двигателите им печелят някакви си там награди определени от журналисти без никакво понятие, а по други критерии не значи, че тези мотори са здрави. И точно Екобуус са всичко друго, но не и здрави двигатели!
  • #3
    2 rate up comment 16 rate down comment
    356 ( преди 4 години )
    А къде са бензиновите двигатели на Форд Екобуус, дето от 10 години печелят награди и минавет по хиляди километри без монтьор ?
  • #2
    26 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А къде е 2,5 мотора на Тойота, който изкарва по 1 млн. км и го слагат на много модели от Камри, РАВ4, Лексус и т.н.? Къде е 3.0 мотора, който го слагат на ЛЕксус РХ сериите и не само, който изкарва и той много и при всички случай над 500 000 км. Къде е 1,8 мотора им, който също изкарва над 1 млн км и го слагат на CH-R. Същия, като на Приус дето такситата въртят по над 1 млн не км., а мили из САЩ и Канада, а и в Европа също.
  • #1
    22 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Има поне още толкова двигателя, които изкарват 400-500 000 км без никакви проблеми и всичките те са японски, както и в статията изброените. А между другото се спрете с тези взаимни разработки на Нисан и Рено. Двигателят е 100% на Нисан, който е споменат. Рендетата отговаряха за дизелите, а Нисан за бензиновите, а този мотор е подобрена доработка на старият им 2.0, още преди да влязат в съюз с Рено. Двигателят е QR20DE и всеки може да го провери, че е така. Много надежден и здрав двигател е!