IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota RAV4 този път се справи с "Лосовия тест"

Промените по японския кросоувър дадоха резултат (ВИДЕО)

Toyota RAV4 този път се справи с

През септември миналата година обновеният кросоувър Toyota RAV4 не успя да се справи напълно с "Лосовия тест", заради което се наложи да бъдат преработени някои негови системи. Това даде резултати и автомобилът успешно преодоля изпитанието, въведено от изданието Teknikens Värld, става ясно от публикуваното видео.

Проблемът при кросоувъра беше в електронния блок, отговарящ за устойчивостта на автомобила. При проведените изпитания той се активираше прекалено късно, заради което се наложи машината да бъде върната за доработка от инженерите на Toyota.

Благодарение на това, RAV4 успешно се справи с "Лосовия тест" при скорост от 72 км/ч, след като при предишните изпитания го направи скорост до 68 км/ч. 
Преработената версия ще бъде на разположение на дилърите на Toyota през пролетта, като засега няма яснота дали по модела са правени и други промени.

Не се знае и какво ще се случи с вече продадени бройки от кросоувъра, като не е изключено те да бъдат прибрани в сервизите за препрограмиране на електронния блок за управление.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500