fallback

Tesla разкри дизайна на напълно нов модел

Хечбекът ще се произвежда в Китай, но ще се продава в цял свят

Компанията Tesla Motors публикува дизайнерска скица на напълно нов, неизвестен до момента модел. По предварителни данни, това ще бъде компактен електрически хечбек, който ще се произвежда в Китай, но ще се продава в цял свят.

По-рано главният изпълнителен директор на Tesla - Илон Мъск, разкри, че компанията му ще построи в Китай собствен изследователски център. Неговата задача ще бъде да разработва автомобили в стила на местните производители. Кога ще стане това, не е ясно, но Мъск е убеден, че китайските електромобили ще могат да се продават на много места по света.

Публикуваната в интернет скица показва именно как ще изглежда модел с емблемата на Tesla в "китайски" стил. Предната част на електромобила е в стила на кросоувъра Model Y, чието излизане на пазара предстои, но в същото време е колата изглежда доста по-компактно.

Засега в Китай се сглобява единствено Model 3, а предстои на конвейера на бъде качен и Model Y. Компанията на Илон Мъск готви старт на производството и на пикапа Cybertruck, както и на второто поколение на Roadster, но тези два електромобила ще се правят в Щатите.

Снимка: Tesla

fallback
  • #16
    Joro ( преди 4 години )
    За пореден път се просълзих....
  • #15
    Тест ( преди 4 години )
    Тия коли съвсем джендърски.
  • #14
    анонимен ( преди 4 години )
    Наистина *** звучи грубо. Трябва по-нежно и галено, защото *** е чувствителна и обидчива личност. Нещо от рода на ВАГончик или ВАГи. Нали ВАГи? Така е по-добре или имаш други предложения? А сега пак ще ми сложиш минус и направо ще съм съкрушен и крайно натъжен. Лоша ***!
  • #13
    анонимен ( преди 4 години )
    #14 Къде е обективността тогава?
  • #12
    анонимен ( преди 4 години )
    #12 това че не съм лунатик, не ме прави ВАГ-онетка или каквото друго ти се ще. :) а ти ходи се лекувай... определено има нужда.
  • #11
    анонимен ( преди 4 години )
    #10 *** за лунатиците не зная, но такива, като теб ***-0-ти Фолк с Ваген само да им каже, че ще пусне нещо с някакви характеристики и получавате оргазъм. Така, че си трай, че болните ВАГ фенове сте най-зле от всички.
  • #10
    анонимен ( преди 4 години )
    След тази новина, моделът на Фолк с Ваген ID.3 изведнъж остаря още преди да е излязъл. Изобщо няма нужда да го пущат, защото така или иначе става непродаваем. Може би разчитат, че все ще се намери някой ба-лък да го купи, а останалите бройки ще си ги подарят или ползват за служебни. Този филм сме го гледали с оная триколка хибрида им с фантастичната цена и разход на гориво, колкото масло им харчат колите.
  • #9
    анонимен ( преди 4 години )
    лунатиците ако Илон им покаже празен лист А4 ще точат лиги и ще вият от възхищение на невероятния талант и находчивост на Тесла... (справка Cyber truck недоразумението)
  • #8
    Започна се ( преди 4 години )
    Мечтите са безплатни, защо не?
  • #7
    анонимен ( преди 4 години )
    пишещите тук вие какви цигари пушите и какво кафе пиете сутрин показват ви някаква картинка и се размечтавате
fallback
Последни