IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla разкри дизайна на напълно нов модел

Хечбекът ще се произвежда в Китай, но ще се продава в цял свят

Tesla разкри дизайна на напълно нов модел

Компанията Tesla Motors публикува дизайнерска скица на напълно нов, неизвестен до момента модел. По предварителни данни, това ще бъде компактен електрически хечбек, който ще се произвежда в Китай, но ще се продава в цял свят.

По-рано главният изпълнителен директор на Tesla - Илон Мъск, разкри, че компанията му ще построи в Китай собствен изследователски център. Неговата задача ще бъде да разработва автомобили в стила на местните производители. Кога ще стане това, не е ясно, но Мъск е убеден, че китайските електромобили ще могат да се продават на много места по света.

Публикуваната в интернет скица показва именно как ще изглежда модел с емблемата на Tesla в "китайски" стил. Предната част на електромобила е в стила на кросоувъра Model Y, чието излизане на пазара предстои, но в същото време е колата изглежда доста по-компактно.

Засега в Китай се сглобява единствено Model 3, а предстои на конвейера на бъде качен и Model Y. Компанията на Илон Мъск готви старт на производството и на пикапа Cybertruck, както и на второто поколение на Roadster, но тези два електромобила ще се правят в Щатите.

Снимка: Tesla

0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Joro ( преди 4 години )
    За пореден път се просълзих....
  • #15
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Тест ( преди 4 години )
    Тия коли съвсем джендърски.
  • #14
    11 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Наистина *** звучи грубо. Трябва по-нежно и галено, защото *** е чувствителна и обидчива личност. Нещо от рода на ВАГончик или ВАГи. Нали ВАГи? Така е по-добре или имаш други предложения? А сега пак ще ми сложиш минус и направо ще съм съкрушен и крайно натъжен. Лоша ***!
  • #13
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #14 Къде е обективността тогава?
  • #12
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #12 това че не съм лунатик, не ме прави ВАГ-онетка или каквото друго ти се ще. :) а ти ходи се лекувай... определено има нужда.
  • #11
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #10 *** за лунатиците не зная, но такива, като теб ***-0-ти Фолк с Ваген само да им каже, че ще пусне нещо с някакви характеристики и получавате оргазъм. Така, че си трай, че болните ВАГ фенове сте най-зле от всички.
  • #10
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    След тази новина, моделът на Фолк с Ваген ID.3 изведнъж остаря още преди да е излязъл. Изобщо няма нужда да го пущат, защото така или иначе става непродаваем. Може би разчитат, че все ще се намери някой ба-лък да го купи, а останалите бройки ще си ги подарят или ползват за служебни. Този филм сме го гледали с оная триколка хибрида им с фантастичната цена и разход на гориво, колкото масло им харчат колите.
  • #9
    9 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    лунатиците ако Илон им покаже празен лист А4 ще точат лиги и ще вият от възхищение на невероятния талант и находчивост на Тесла... (справка Cyber truck недоразумението)
  • #8
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Започна се ( преди 4 години )
    Мечтите са безплатни, защо не?
  • #7
    5 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    пишещите тук вие какви цигари пушите и какво кафе пиете сутрин показват ви някаква картинка и се размечтавате