IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru стана за смях с похотлив модел

Японците трябваше спешно да заличават името на една специална версия в Сингапур

Японският производител Subaru развесели здравата Twitter общността с последния си специален модел, представен официално на автомобилното изложение в Сингапур.


Subaru

Можеше поне да не акцентират върху първите букви...

Става дума за една много щедро оборудвана версия на кросоувъра Forester. Проблемът обаче не е в малко спорната комбинация от ослепително синя боя и яркочервени ръбове. Проблемът е в името. Японците са нарекли модела Forester Ultimate Customized Kit Special edition - нещо като върховно индивидуализирано специално издание. И смело са го изписали с големи букви около колата, наблягайки на инициалите.Те образуват думата F.U.C.K.S., която на английски означава... всъщност и сами знаете. Големият рекламен девиз на стената отзад, гласящ "Усетете Subaru както никога преди", също не помага особено.


Subaru

"Усетете Subaru както никога досега!" и "дръжте се здраво"

Недоглеждането предизвика буря от шеги в Twitter. Subaru отдавна е обект на бъзици заради спортните си модели с означение STI - което в англоезичните страни е познато най-вече като съкращение от sexually-transmitted infections, или предавани по полов път инфекции.

Все пак акронимът на Subaru не е чак толкова лош като този на Toyota, отбелязва утешително един коментатор. Японският гигант кръсти поделението си за състезателни машини Toyota Racing Development, или TRD - съвсем близо до английската дума за купчина лайна.


Subaru

За втория ден от изложението надписът "мистериозно" изчезна

"Утехата" обаче явно не е подействала, защото за втория ден на изложението от Subaru старателно бяха заличили надписите.

Иначе F.U.C.K.S., ако се абстрахираме от цвета, изглежда доста привлекателно - колата е по-ниска от обикновената версия, стъпила е на уникални 20-цолови джанти Enkei, светлините са затъмнени. Вътре ще откриете мощна аудиосистема с усилватели Focal в багажника, мултимедия с огромен тъчскрийн, LVD монитори и за пътниците отзад, и така нататък.

Можете да разгледате специалното Subaru в галерията.

0 от 500
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Майко мила ( преди 3 месеца )
    До ония и***т в коментарите, алооо, нова Алфа струва колкото живота ти, затова не се карат нови Алфи
  • #19
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Първият Форестър е и досега много надеждна машина. после паднаха в американския капан - който произвежда предимно за Америка, няма мотивация да поддържа качество, пазарът е непретенциозен и богат, та колите се карат сравнително кратко, преди да се подменят
  • #18
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Тивилизур ( преди 4 години )
    Няма по грозни и кичозни автомобили от японските, то да го караш и да го псуваш и никой не те *** все едно си с корсичка.
  • #17
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Боко. ( преди 4 години )
    Новите модели на Субару са проходими... Добра возия... Всичко останало но не и ЗДРАВИ - имам 5-годишен форестер закупен чисто нов от бг.и Имам и втора кола за лятото няма да казвам марката но е 25 годишна и е немска и е 100-пъти по здраво от японеца. Минус е че е с задно предаване и зимата ядове малко в голям сняг
  • #16
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Аз ( преди 4 години )
    Субару форестър' 98 година е най здравия!
  • #15
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Аз ( преди 4 години )
    Най доброто. Шест звезди .
  • #14
    10 rate up comment 24 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тя поначало е смешна фирма. Едва ли някой я приема на сериозно.
  • #13
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Така е, и също като алфистите са все с по 20-годишни коли. Никой не си купува ново Субару, кой знае защо
  • #12
    10 rate up comment 5 rate down comment
    sam ( преди 4 години )
    Извода е че Субаристите са по голяма секта и от Алфистите........:D
  • #11
    8 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    то това си е грозно... и без надписите..