IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW тества новата 7-Series

Флагманът на баварците ще смени поколенията през 2023 г.

BMW тества новата 7-Series

Германският производител вече тества новото поколение на флагманската си лимузина 7-Series, става ясно от снимки на прототип, публикувани в няколко западноевропейски автомобилни издания. На тях се вижда сегашната "седмица", което е напълно нормално с оглед на ранния етап на изпитанията. Ако обаче се вгледате внимателно, се виждат някои покрити с камуфлаж елементи. 

Маскировката покрива части от предните и задните светлини, което означава, че тези елементи ще получат различен дизайн. Според информациите до момента, в BMW тестват напълно нова технология, която увеличава светлинния лъч. Най-вероятно, това е нова версия на използвана до момента от компанията система  Laserlight. 

BMW 7-Series

В салона на автомобила се вижда плат, с който е покрита централната консола. Така се прикрива обновения дисплей на информационно-развлекателната система. Останалата част от интериора изглежда непроменена, но това вероятно също ще се промени.

Вече има и яснота около двигателите, на които ще разчита следващото поколение на 7-Series. Известно е, че компанията работи над напълно електрическа версия на седана. От гамата отпада двигателят V12, същото ще се случи и с дизеловия V4 мотор.

BMW 7-Series

Съобщава се също, че BMW ще прекрати производството на сегашната "седмица" в средата на 2022 г. А това означава, че новото поколение на лимузината ще се появи в продажба в началото на 2023 г.

Снимки: Motor1

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    Няма как 2 години по рано да изкарат на пътя предстоящ модел за тестове. Толкова е ясно, че това е пореден фейслифт. Каросерията, интериора, всичко е от актуалния модел. Промяна има при фарвете, стоповете и вероятно горната част на таблото. Само тези елементи са скрити. Толкова е очевидно, че няма накъде.
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    кире-кирее... ( преди 4 години )
    и теб главата не те слуша, но за тва пък имаш бенве на старо!
  • #7
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Кирил ( преди 4 години )
    Имам 760 лиНевероятен автомобил. Двигателя е от Роллс Ройс
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    lordlosh ( преди 4 години )
    Ако не изкарат тотално нов модел и най-накрая не си оправят интериорите да отговарят на конглокенцията, то нищо хубаво не чака и тая седмица.Снимките от екстериора са на сегашната 7-*** серия. 2019 излезе фейслифт, така че колегата, който казва, че видиш ли това било просто обновяване, изобщо не е в час.Модела за който се говори ще е точно това нов модел, а не фейслифт.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Смятайте колко време и километри ще тестват, щом като модела ще излезе 2013г. а не като Тесла без тестове направо при клиентите и после отстраняване на дефектите в движение.
  • #4
    6 rate up comment 5 rate down comment
    112 ( преди 4 години )
    О свещена грозота.... отвратителна предна маска.
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Станчев ( преди 4 години )
    Тук става дума за фейслифт на текущия модел, а не за изцяло нов такъв. А V4 дизел не съществува. Най-вероятно ставадума за модификацията 750d, която е с 6-цилиндров редови мотор, с 4 турбокомпресора.
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Какъв дизелов V4 бе шушумиги прости
  • #1
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Първо .. ( преди 4 години )
    да видят какво ще покаже законодателя в този клас - Мерцедес! И после да се приспособяват ...