IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti показа още един уникален Chiron

Автомобилът е създаден с участието на модната къща Hermès

Bugatti показа още един уникален Chiron

Компанията Buagtti показа уникален Chiron, произведен в една-единствено бройка, като в разработката му е участвала и популярната модна къща Hermès. Хиперколата е боядисана в бяло с жълт оттенък, а интериорът също се отличава значително от тази на стандартния модел.

Всъщност цветът на този Chiron официално се нарича  Hermès Craie, като е избран от няколко варианта, предложение от компанията на клиента, който си е поръчал колата. Решетката на радиатора е във формата на подкова, като този елемент се среща в салона - на вратите и на централния тунел. Декоративните детайла са направени от смес от вълна и кашмир, а на консолата пред водача има надпис "Habillé par Hermès / Paris/ 1/1" (от френски език - облечен от Hermès).

Bugatti Chiron Hermès

Хиперколата е произведена по поръчка на американския колекционер Мани Хошбин, който вече разполага с два автомобила с емблемата на Hermès. Това са Bugatti Veyron Fbg par Hermès със салон от тележка кожа и Pagani Huayara, което се предлага с комплект от пътни чанти, произведени от френската модна къща.

Технически Bugatti Chiron by Hermès не се отличава от стандартната хиперкола. Отзад е поставен 8,0-литров W16 с четири турбини, който развива 1500 к.с. и 1600 Нм въртящ момент. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,5 секунди, а максималната скорост на купето е 420 км/ч.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Bugatti

0 от 500