IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Virtus GTS – непознатият Volkswagen

Бразилският клон на марката напомня на спортните модели от 80-те, носещи същото обозначение

Virtus GTS – непознатият Volkswagen

Volkswagen Бразилия представи модела Virtus GTS, който ще дебютира през 2020 г. В превод името Virtus означава „мъжественост“, а когато бъде комбинирано с GTS, бразилците очакват автомобил, който има повече сила от обикновено. Емблемата GTS бе популярна в Южна Америка през 80-те и 90-те години.

Ако Virtus GTS ви прилича на Polo, не сте в грешка. До средата си той е идентичен с европейския модел, но назад е с формата на седан и е по-дълъг с 42 сантиметра от Polo. Общата му дължина е 4,48 м, като 8,5 са в междуосието.

Virtus GTS

Двигателят идва от модела Jetta. 1,4-литровият TSI-мотор е с мощност 150 к.с. За по-спортното му поведение помага електронна симулация на блокаж на предните колела, която помага в завои. Шофьорът може да избира между режими на превключване на шестстепенния автоматик. Изцяло светодиодни фарове също са част от оборудването.

Virtus GTS разполага и с изцяло дигитален кокпит и 10,25-инчов тъчскрийн. Системата може да работи с Apple CarPlay и Android Auto. На таблото има поставка за мобилно устройство, а в купето са разположени няколко USB-входа.

Virtus GTS

Снимки: Volkswagen

0 от 500