IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 неочаквани неща в новата Skoda Octavia

Моделът запази дизайна и платформата си, но получи куп модерни опции

Skoda Octavia от моделната 2020 година е един от най-очакваните нови автомобили тази година. Петото поколение на лифтбека и комбито направи истински скок напред. Дизайнът на Octavia остава познат, а платформата MQB е същата, но списъкът с новите и интересни технологии изненадва приятно. Освен това някои опции се считат за прерогатив на автомобилите от по-висок клас, съобщава сайтът Auto.cz, който изброява 8-те неочаквани неща в новата Skoda Octavia.

Снимки: Skoda

Още снимки на модела - във галерията долу

0 от 500
  • #20
    3 rate up comment 2 rate down comment
    до 19 ( преди 4 години )
    И защо го купи, като не го харесваш, бе ***!? Как се купува кола без да я пробваш!? Ти си най-големия smotanyak и ubitak тогава.
  • #19
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Шкодичките най-добре да си останат с прилични цени, че както са тръгнали... малко хора няма да си вземат А4, С-класа, 3ка бмв, или нещо подобно ако разликата стане малка... За окти с колкото и екстри да я тъпчат.. повече от 45-50к е кощунство..
  • #18
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Semi ( преди 4 години )
    Някой хвалеше Хюндай. Карам Хюндай 126 к.с. автоматик. Двигателят му е по-спънат от бившия ми Опел от 1995 със 115 к.с. И има много твърдо окачване. Фабията ми вози по-меко, но скърца и шуми. Но пък беше 2 пъти по-евтина от Хюндая.
  • #17
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    5 от 6, за тези недостатъци, на други щяха да дадат 3 от 5. Все пак похвалиха големия багажник. Те и Дачия я хвалят за това., ... е, да , ама багажника е голям. Така е, поне това е добре. Дори и АБ не бяха толкова лицемерни и класираха с 6 от 6 два негермански модела в този клас. Да не се замайваме колко добри са Октавия и Голф. Които ги харесват, със здраве. Но да не си мислят, че другите пасат трева. За мен ФВ не са решили проблемите с най-важните агрегати, двигателите и ск. кутии.
  • #16
    5 rate up comment 1 rate down comment
    ? ( преди 4 години )
    E кога успяха да направят продължителния тест на новата количка тези магове от АутоБилд?
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ок ( преди 4 години )
    От AutoBild дадоха 5+ от 6 ....обаче...
  • #14
    7 rate up comment 7 rate down comment
    expert ( преди 4 години )
    Прочети продължителния тест на АутоБилд, да изтрезнееш- тънко лаково покритие, слаба шумоизолация, твърдо и тропащо окачване, скърцащ интериор, пум в двигателя след 60 000 км. Освен проблемната DSG, изненадата на журналистите беше от разхода на гориво на 2.0 TDI. Нормално харчела 7/100, но на магистралата разхода скачал толкова, че резервоара едва стигал за 500 км. (50 литра). Питат се, как може дизел в компактния клас да харчи толква! Статията я има в и-нет. Плюса- голям багажник.
  • #13
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Неук ( преди 4 години )
    Според AMuS Октавията и Голф 8 са на една платформа и Октавията е по-добра ( не само заради цената). Колкото до намаленият брой копчета считам, че това е самоубийствено за шофьорите. В стара ми кола по усет с ръка намирах необходимото копче и си задействах функцията. Сега ако няма гласово задействане трябва да се минава през безброй менюта и да се пипат тъч дисплеи на точно определени места. Отстрани може да изглежда супер, но не и за човек, който е свикнал да внимава как и къде шофира.
  • #12
    9 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не знам какво да мисля. Уж германците много си харесват Фолксваген, а втора ръка голф ако е 7 000 лв., на същите години хюндай i30 е 8 500 лв. А като нови, корейката е по-евтина. На къде отива този свят!!!
  • #11
    5 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ако топ-версията на тази тояга е над 40 бона, само *** ще си я купи.