IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Grand Cherokee SRT8 с мощност 1200 коня

Вижте как най-бързият Jeep пили гуми (ВИДЕО)

Grand Cherokee SRT8 с мощност 1200 коня

В миналото Grand Cherokee SRT8 беше най-бързият автомобил в историята на марката Jeep, благодарение на своя 6,4-литровия HEMI V8 двигател, който развиваше мощност от 465 конски сили и 630 Нм максимален въртящ момент.

Сега тази титла принадлежи на Trackhawk с неговия 6.2-литров V8 турбо двигател с мощност 707 к.с. и 875 Нм, който може да предизвика Lamborghini Urus в състезание по драг. Въпреки това, има някои модифицирани и безумно мощни модели на Jeep, които могат да оставят Trackhawk далеч зад себе си. Наскоро един от тях посети производителя на кастъм джанти Ferrada, за да пробва новата колекция и да покаже невероятната си мощност от 1200 конски сили.

Огромният ауспух е придружен от модифицирани брони с вградени фарове за мъгла в двата края и релефни гънки. Собственикът му също така е монтирал регулируемо въздушно окачване, което спуска или повдига каросерията с натискането на един бутон.

22-инчовите джанти с лъскав черен кант и матово златно покритие са взаимствани от серията USF02. Всъщност, джанти за това "чудовище" се предлагат в диаметри от 19 до 24 инча с "неограничени цветове и варианти" в зависимост от производителя.

0 от 500