IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota загатна какъв ще е следващият RAV4

Японците ще покажат най-мощната версия на модела след месец

Toyota загатна какъв ще е следващият RAV4

Снимка на следващия RAV4 plug-in hybrid бе разпространена в интернет пространството, като заедно с това от японската корпорация разкриха част от характеристиките на автомобила с моделна година 2021. Очаква се, това да бъде най-мощният RAV4 досега, като от Toyota твърдят, че автомобилът ще бъде „пъргав, с добро ускорение и безпогрешен стил“.

Към момента не са известни технически параметри на очаквания plug-in hybrid, но се предполага, че моделът ще запази 2,5-литровия четирицилиндров двигател със 176 к.с. и 221 Нм. Заедно с електрическия мотор и литиево-йонната батерия мощността на новия RAV4 се очаква да бъде около 206 к.с.

Визуално автомобилът също би трябвало да се отличава с някои подобрения. Промени се очакват да претърпят предната броня, фаровете за мъгла и портът за зареждане. Към цветовата гама пък най-вероятно ще бъде включен още един допълнителен цвят – Supersonic Red.

Новият RAV4 ще бъде представен 20 ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис, когато и ще бъдат ясни данните около хибрида.

Снимка: Toyoya

0 от 500
  • #1
    12 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Как 206 к.с.?! да не сте се объркали нещо? В момента колата е с 218 к.с. обща мощност двигател и електромотор. Равката я карах на тест драйв и мога да кажа, че е просто супер. Върви много. Ама наистина много. не се заблуждавайте от мощността! Върви като кола 300 к.с. електромотора ви изстрелва просто при потегляне и доускорение. Тези с 300 к.с. са по принцип с турбина. Имаш някакъв лаг, а тук го няма. Натискаш и се залепяш на седалката. До около 60 км/ч ще засрами доста спортисти.