IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota C-HR получи нов хибриден двигател

Обновената версия на кросоувъра има и модернизирана мултимедия

Toyota C-HR получи нов хибриден двигател

Японската компания Toyota представи обновения кросоувър C-HR, моделна година 2020. Автомобилът е получил променена външност, нов хибриден агрегат и модернизарана мултимедийна система.

Обновеният модел може да бъде различен по новата решетка на радиатора, променените фарове и задни светлини със светодиодни блокове, както и по новите брони. Освен това, се предлагат няколко нови цвята на каросерията и контрастен сребрист покрив.

Toyota C-HR

Основната промяна в интериора е новата мулимедийна система. Нейният предшественик поддържаше само Apple CarPlay, но след обновяването на автомобила комплексът вече е напълно съвместим с Android Auto и Amazon Alexa (последната се използва в Китай).

За пазара в Европа вече ще се предлага още един хибриден вариант на Toyota C-HR. В неговата основа е 2,0-литров бензинов двигател, като съвкупната мощност на системата е 187 к.с. От компанията твърдят, че този кросоувър се отличава с подобрена управляемост, тъй като получил нови настройки на електронния усилвател на кормилната система и модернизирано окачване.

Toyota C-HR

В гамата остава и досегашният хибрид със 124 к.с. на базата на 1,8-литров мотор. Кросоувърът се предлага и с бензинови двигател с обем 1,2 литра (с турбо) и 2,0 литра (атмосферен).

Снимки: Toyota

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не са това единствените недостатъци, но за тези които спомена си прав.CH-R е много ниска, малък просвет. Освен това на задния ред е седалки е тясно и тъмно. Общо взето колата е направеха красива, за да се продава, но не е много практична. Досегашните двигатели също така бяха слаби, с този новия 2.0 вече ще е по-добре положението.
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Интересно ми е дали хибрида с големият двигател ще е 4х4, защото с малкия няма такава опция и заради това се отказах да си взема C-HR. Иначе колата е много готина и много радва. Икономична, не голяма и за из града е перфектна, както и за по-дълги разстояния е ок. Единствените недостатъци са, че хибрида нямаше до сега 4х4 и лошата видимост назад, но това последното не е голям проблем, защото колата е малка и се усещат габаритите, а и има задна камера с която виждаш всичко отзад.