IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota загатна какъв ще е следващият RAV4

Японците ще покажат най-мощната версия на модела след месец

Toyota загатна какъв ще е следващият RAV4

Снимка на следващия RAV4 plug-in hybrid бе разпространена в интернет пространството, като заедно с това от японската корпорация разкриха част от характеристиките на автомобила с моделна година 2021. Очаква се, това да бъде най-мощният RAV4 досега, като от Toyota твърдят, че автомобилът ще бъде „пъргав, с добро ускорение и безпогрешен стил“.

Към момента не са известни технически параметри на очаквания plug-in hybrid, но се предполага, че моделът ще запази 2,5-литровия четирицилиндров двигател със 176 к.с. и 221 Нм. Заедно с електрическия мотор и литиево-йонната батерия мощността на новия RAV4 се очаква да бъде около 206 к.с.

Визуално автомобилът също би трябвало да се отличава с някои подобрения. Промени се очакват да претърпят предната броня, фаровете за мъгла и портът за зареждане. Към цветовата гама пък най-вероятно ще бъде включен още един допълнителен цвят – Supersonic Red.

Новият RAV4 ще бъде представен 20 ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис, когато и ще бъдат ясни данните около хибрида.

Снимка: Toyoya

0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Вътрешен човек ( преди 4 години )
    Боже, колко неграмотност и вопища простотия има на този свят... Визирам както любителите на 2.0 дизелите, така и нещастния "стажант-журналист", позволил си да напише пълни глупости. Първо, RAV4 plugin hybrid ще е не с 206, а с 306 к.с.; второ - сегашният RAV4 хибрид AWD е с 222, а не с 218 к.с. (с толкова е вариантът с предно предаване); трето - RAV4 plugin hybrid няма да изглежда така, както на снимката; четвърто - онзи с офроуд автомобила явно не е наясно какво е предназначенито модела...
  • #10
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    "Toyota загатна какъв ще е следващият RAV4" - устойчив на лосов тест?
  • #9
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    много взехте да си вярвате с тия печеки бе - 2л нафта вървяло повече от 2.5 литра бензин че и с екектромотор. Тия смешки само в клуба на крадците на нафта ги разправяй, никой друг няма да ти върже.
  • #8
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Става за градски автомобил. За извън града по-добре да не изпреварваш с това, защото само ще пречиш на хората. Един 2.0дизел върви доста повече и струва доста по-малко.
  • #7
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До #10 ( преди 4 години )
    Прочети си пак коментара и се опитай да разсъждаваш, върху това, което си написал. Ако сам не успееш да разбереш, какво не е наред в мнението, никой не може да ти помогне с обяснения.
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    На практика на един истински джип който ще се ползва по предназначение ( за офроуд) повече от 100 коня не са нужни. Важното е да има ниски предавки, блокажи, яко окачване, и балонни гуми с голям грайфер.Равката обаче не никакъв джип а просто един повдигнат хечбек. Японския Дъстър.
  • #5
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Никола, ти дори на картинка не си я виждал щом казваш, че вътре била тясна. Хайде нещо друго да излъжеш разбирам, ама че била тясна е много голяма и опашата лъжа. На мен с моите 186 см и 95 кг тегло ми е доста широка дори, а ти сигурно си 250 см висок и 300 кг.щом ти е тясна.
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Toyota все още не е дала официлани данни за тази ъпдейтната задвиждаща с-***. Това, което е написано в статията като предполагаема мощност на новия RAV4 да бъде около 206 к.с. е смешно, защото в момента се предлага хибридна версия с 218 к.с. По логичните педположения, които четох е да сложат по-голяма батерия и още един ел. двигател като сумарната мощност ще е някъде 280к.с.
  • #3
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Никола ( преди 4 години )
    Всичко е ок с един голям недостатък -Вътре е тясна с не много удобни седалки
  • #2
    14 rate up comment 4 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Rav 4 2.5 hybrid си е супер. Като вървене/разход в града е топ на пазара в момента. И салона е приличен (другата кола, която карам в момента - Киа Спортидж е с по добър салон, но е кожа, срещу плат за Rav 4, така че не е много коректно сравнението може би). За съжаление стигаме до цената, която в БГ за колата която карам в момента е 72К лв. в БГ срещу 30К $ в Централна и Северна Америка. Аз лично няма шанс да дам толкова пари за RAV 4 в БГ. По-изгодно е да се внесе кола от Америките ...