IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа снимки на новия Golf

Напълно очаквано, промените са най-вече в интериора

Volkswagen показа снимки на новия Golf

Само преди минути прес-службата на Volkswagen публикува изображения, на които са показан екстериорът и интериорът на  новото поколение на хечбека Volkswagen Golf. Премиерата на модела ще се състои на 24 октомври.

През последните месеци се появи огромно количество "шпионски" снимки на модела. Сега обаче производителят пусна две изображения, благодарение на които може да се придобие ясно представа за осмата генерация на най-популярния автомобил в Европа.

Традиционно, екстериорът на Golf не е променян значително, така че той може да бъде определен като еволюция, а не като революция. Все пак моделът ще може да се похвали с променени предни фарове, в които е поставена тънка светодиодна линия, преминаваща през целия преден панел.

VW Golf

Салонът обаче е кардинално променен в сравнение с предишното поколение. Той няма нищо общо с предшественика си, тъй като повечето бутони и превключватели са изчезнали. Голяма част от системите ще се управляват от сензорен екран, който се слива с цифровия приборен панел. 

Под информационно-развлекателната система е разположен блокът на климатика, а тънките вентилационни отвори са преместени отдолу. В салона има повече място, което би трябвало да бъде оценено от пътниците на втория ред. Увеличен е и обемът на багажника.

Новият Volkswagen Golf ще излезе на пазара преди края на годината. Първоначално ще се появи хечбекът с 5 вати, а след него и комбито. Мощните версии Golf GTI и Golf R ще излязат догодина заедно с хибридния вариант.

Снимки: Volkswagen

 

 

0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Васо ( преди 4 години )
    Вечният номер 1
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #7 нещо да не си наранен изотзаде от некой голф? много подскачаш..
  • #8
    3 rate up comment 3 rate down comment
    ааа ( преди 4 години )
    Всеки модел се разработва за определено пазарно търсене, който е наблюдавал внимателно знае какво е то за Голф до сега, така че какво се чудим за дизайна, интериора и двигателите, то чуденето по-скоро е : защо в БГ то има "такова" "търсене" Хааааа ?????
  • #7
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    до #3 Да живее царят на измамата, манипулацията и далаверата ВАГ! Номер едно са там, а не в това, което си изброил. А къде се продават най-много от десетилетия? В даден регион населен от питеци, като теб може, но в световен мащаб НЕ!
  • #6
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #4 май не се е научил да чете, но пък пише...
  • #5
    14 rate up comment 5 rate down comment
    До #3 ( преди 4 години )
    Надежност, двигатели... ти сериозно ли ?
  • #4
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това да го бяха показали преди година щеше да има смисъл. В нета вече има достатъчно папарашки снимки на колата с минимален дори май и няколко без камуфлаж. А те показват artwork
  • #3
    6 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    да живее царят! Скука - може би, но пък е номер едно по ергономичност, надеждност, двигатели и пространство. Не случайно се продава най-много години и десетилетия.
  • #2
    5 rate up comment 6 rate down comment
    gfhf ( преди 4 години )
    Предницата като Тойота.....малко въображение нямат ли
  • #1
    7 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пълна скука! Единствено вътре таблото е добре направено и има прогрес. Всичко останало е старата пенсионерска работа, като на предишните поколения. Кола за пенсионери и за хора оперирани от естетика.