IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf GTE ще излезе в две версии на мощност

Плъг-ин хибридът ще предлага с мощност 205 и 245 к.с.

Volkswagen Golf GTE ще излезе в две версии на мощност

Осмата генерация на Volkswagen Golf, която ще се появи скоро, отново ще предлага и версия GTE. Новото при плъг-ин хибрида ще бъдат двете нива на мощност.

Причината за решението се крие във версията GTI. Днешният модел е с мощност 245 к.с., което означава, че трябва да има версия със същата мощност и на GTE. За тези, които не искат ниво на оборудване GTE, ще се предлага по-ниската мощност от 205 к.с., но в нормална каросерия. Нов e-Golf няма да има заради излизането на VW ID3.

VW Golf GTE

Осмата генерация на компактния автомобил ще се отличава най-вече с дигитализирания си и свързан интериор, асистираното шофиране и онлайн-базираните функции и услуги. В купето ще видим два големи дисплея на нивото на погледа на водача. Силно намален ще бъде броят на бутоните из салона. Чувствителни на допир екрани ще заместят дори командването на климатика. Възможно е дори бутонът за светлините да бъде заменен с тъчпад. В автомобила ще работи и 48-волтова електрическа система.

Новият Golf в осмата си генерация преминава последни изпитания на Нюрбургринг и ще бъде разкрит следващия месец. Тогава той ще носи промененото лого на Volkswagen, което бе представено на автосалона във Франкфурт.

Снимки: сп. Autocar

0 от 500