IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi ще представи нов хибрид в Токио

Концептуалният SUV ще покаже задвижване, което ще използва Eclipse Cross

Mitsubishi ще представи нов хибрид в Токио

На автосалона в Токио през следващия месец Mitsubishi ще разкрие нов компактен плъг-ин SUV. Все още неименуваният автомобил, отчасти показан в първо изображение на фирмата, ще представи най-вече следващата генерация плъг-ин хибридно задвижване с двойно предаване за модели, които са  под разположени под Outlander в гамата на марката.

Хибридната технология ще бъде по-малка и лека от сегашната хибридна система, която за първи път бе показана в Outlander PHEV. Тя ще бъде комбинирана с двойно предаване и трябва да покаже по-добра ефективност в града и по-висок контрол извън пътя.

Засега липсват точни технически данни за новата хибридна система, която ще допълни по-голямата, използвана в Outlander. Настоящият плъг-ин хибрид комбинира 2,4-литров бензинов двигател с 13,8-киловатчасов акумулатор и два електромотора.

Евентуален заместник на Outlander бе представен на автосалона в Женева с концепцията Engelberg Tourer, който продължава да използва 2,4-литров мотор, но с по-голям акумулатор с капацитет 20 кВт/ч.

Вероятно по-малката хибридна версия ще бъде предназначена за Eclipse Cross. Евентуално концептуалният автомобил ще разкрие дизайнерски детайли от следващата генерация на Eclipse Cross, която ще видим след няколко години. Вероятно трите SUV на марката - ASX, Eclipse Cross и Outlander – ще бъдат допълнително раздалечени, за да не си отнемат от продажбите.

Снимка: Mitsubishi

0 от 500