IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда Volkswagen T7

Ванът ще се предлага и като плъг-ин хибрид

Ето как ще изглежда Volkswagen T7

Минивановете предлагат пространство, товароносимост и полезна стойност, за която не могат да мечтаят леките автомобили. Някои от тях предлагат и възможност за транспорт на пътници, а трети имат дори култов статус. Volkswagen T1 постави началото на този тренд с появата си през 1949 г.

Седмата генерация на вана ще дебютира през 2021 г. и ще бъде изцяло различна в дизайна, мехаиката и технологията, за да отговаря на нуждите на електрификацията и автономното шофиране. Скица на Motor1 показва как би изглеждал ванът.

Дизайнът продължава линиите на Т6, но ще бъде по-сериозно променен, отколкото този на Т6. Предният капак ще бъде по-изнесен, а светлините отпред и отзад ще бъдат по-тесни. Най-интересното е под капака. Според изказване на Томас Седран, председател на съвета на директорите на Volkswagen Nutzfahrzeuge от март т.г., Т7 няма да се отказва от традиционните двигатели с вътрешно горене. Освен бензиновите и дизеловите версии, ще има и хибридни, включително и плъг-ин хибрид.

Снимка: Motor1

0 от 500