IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8-годишно хлапе пак отмъкна Golf-а на майка си и вдигна 180 км/ч

Този път пътешествието на малчугана завърши с удар в камион

8-годишно хлапе пак отмъкна Golf-а на майка си и вдигна 180 км/ч

8-годишното германче, което за броени дни се превърна в интернет сензация заради това, че успя да отмъкне семейния VW Golf и да покара по магистралата с 140 км/ч преди да се уплаши и да спре, за да изчака полицията, отново си направи екскурзия със семейната кола. Сега обаче нещата са още по-сериозни, тъй като невръстният шофьор успял да стигне до 180 км/ч.

Проблемът е, че този път малчуганът е направил и катастрофа, като се ударил в камион на паркинг. Хлапакът е невредим, няма други пострадали в инцидента, но автомобилът на майката е в окаяно състояние.

За разлика от първия случай, този път семейството не успяло да уведоми полицията, тъй като синът им се измъкнал посред нощ, но бил забелязан от шофьор в родния му град Зьост. 8-годишният карал доста бързо и по думите на шофьора „игнорирал” червените светофари и пътните знаци.

При първата такава случка малкият се размина с мъмрене, но сега полицията му е назначила срещи с психолог. Майка му вече призна, че синът й е карал картинг, както и автомобил в семейния им имот, което обяснява лекотата, с която покарва колата и хваща към магистралата.

0 от 500