IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8-годишен изведе 4-годишната си сестра на разходка с миниван

Дребосъкът се научил да шофира от клипчета в YouTube и взел колата на татко, за да си купи бургери

8-годишен изведе 4-годишната си сестра на разходка с миниван

Човек може да научи много неща от интернет - включително и как да подкара колата на баща си, като в случая с това 8-годишно момче от окръг Колумбиана, Охайо. Миналата неделя няколко притеснени шофьори се обадили на полицията, след като засекли хлапето на пътя.

8-годишно хлапе се разходи с кола за бургери

Свидетелите заявили пред полицаите, че малчуганът карал внимателно и спазвал правилата. И за да стане ситуацията още по-сериозна, 8-годишният водач возил на задната седалка 4-годишната си сестричка. Двамата задигнали служебния ван на баща си, докато той спял, а майката задрямала пред телевизора в хола.

Двете деца решили да си вземат бургери от McDonald’s, баткото се сетил, че наблизо има ресторант и двамата тръгнали. Преодолели четири големи кръстовища, пресекли железопътна линия на прелез и успешно осъществили няколко десни и един ляв завой. И тук отново се намесват свидетелите, които обяснили пред полицаите, че момчето спирало стриктно на всички знаци „Стоп”.

В ресторанта малкият се справил с drive-thru алеята и поръчал чийзбургери, пилешки хапки и пържени картофи. Служителите решили, че родителите му са на задната седалка на вана и това е някаква шега. Не им направил впечатление дори фактът, че малкият извадил парите за сметката от своето прасенце-касичка.

Най-накрая наблизо се оказал приятел на семейството на малкия шофьор, който разпознал децата и се обадил на баба им и дядо им, които дошли да ги приберат.

0 от 500