IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi R8 отива за скрап след гонка по магистрала

При друг инцидент Ferrari 458 Spider изгоря на сватба

Audi R8 отива за скрап след гонка по магистрала

Миналите две седмици бяха доста богати на инциденти с мощи суперколи. При два от тях сериозно пострадаха машини от модела Audi R8, а при третия изгоря наето за сватба Ferrari 458 Spider, съобщава изданието WreckedExotics.

Първият инцидент е от Германия, където все още неизвестен мъж краде Audi R8 , сменя номерата му и се качва на магистралата А9 в близост до Инголщад. Автомобилът е в най-мощната си версия - V10 plus, която развива 620 к.с. и затова не е изненадващо, че крадецът губи контрол върху управлението. С висока скорост той удря Peugeot 206, като сериозно са пострадали шофьорът и двамата му спътници във френската кола.

Audi R8

Злополучното Audi се разбива в мантинелата, но неговият водач има късмет. Той е избягал в близката гора и се е наложила да го търсят с хеликоптер и полицейски кучета. Крадецът обаче се е измъкнал, като по-късно е откраднал велосипед в град Ротенрум.

Audi R8

Втората катастрофа с Audi R8 V10 е от Мексико сити, където местен жител се движил с висока скорост по една от магистралите на града. Мъжът явно е надценил способностите си на шофьора, загубил е управление и се е ударил в една от бетонните бариери. А колата му вече се нуждае от сериозен ремонт.

Ferrari

За малко не завърши с трагедия сватба в Холандия, за която младоженците наели бяло Ferrari 458 Spider. Автомобилът се запалил, докато двойката пътувало към църквата. За щастие, младите хора успели да изскочат от колата, но ако се съди по снимките, тя е напълно унищожена.

Снимки: WreckedExotics

0 от 500