IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спортна кола се врязва в кросоувър на Audi

Спасителните екипи близо 15 минути вадят шофьора на този Morgan (ВИДЕО)

Спортна кола се врязва в кросоувър на Audi

Видео със страховита катастрофа, при която спортна кола от британската марка Morgan се удря с висока скорост в кросоувър Audi, се появи в интерент. Записът е направен от видеорегистратора на немския SUV.

Инцидентът се случва на трасето A5 в близост до град Шросбъри. Кросоувърът е управляван от 31-годишния лекар Сид Хасан, когато в него се врязва ниската спортна кола Morgan Plus 4.

"Спряхме преди кръгово заедно с останалите автомобили, тъй като пътят беше много натоварен. Изведнъж отнякъде изскочи този джентълмен, който караше с над 70 мили в час. Първоначално изпитах шок, но бързо си спомних, че все пак към лекар и след няколко секунди бях при шофьора", разказва Хасан.

На мястото бързо пристигат и спасителните екипи, но колата е толкова смачкана, че изваждането на шофьора отнеме близо 15 минути. Мъжът е откаран в болница, като е в стабилно състояние, но има контузия на врата.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #3
    35 rate up comment 3 rate down comment
    бай Вълчо ( преди 4 години )
    15 мин за изваждане на човек от кабрио....При удара той си беше излезнал сам, ама няма значение. Сигурно 10 мин са се убеждавали взаимно, че докосването няма сексуален подтекст.
  • #2
    32 rate up comment 4 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Я това направо си е прецедент. Обикновено ФВ производните се врязват в останалите участници в движението. Лечението от въпросните голфаджии е само едно: SUV (щото тези на ФВ са относително млади и не се срещат много по родните пътища). Само тази година, двама голфаджии спряха в багажника ми. Без коментар просто ...
  • #1
    32 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    за това на дедките и бабките не трябва да се позволява да шофират... не че не може да се случи на всеки, но ще е с доста по-малка вероятност..