IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицаи едва не се пребиха при демонстрация

Маневра с автомобил на полигон завърши със зрелищно преобръщане (ВИДЕО)

Полицаи едва не се пребиха при демонстрация

Докато у нас полицаите раняват деца с гранати, руските им колеги явно предпочитат да застрашават собствения си живот по време на демонстрации. Това се вижда от видео, публикувано в YouTube, на което служителите на реда явно не прецениха собствените си сили, а и качествата на служебния им автомобил.

Любопитното е, че видеото е заснето много професионално, като е използван дрон. Полосата е подготвена специално с нужните флагове, конуси и банери, като полицейската Lada Vesta тръгва да се движи на заден ход по избраната траектория, след което прави опит за бърза промяна на посоката на движение.

Очевидно обаче, водачът допуска грешка и колата се премята през покрив, след което остава на колелата си. Веднага след като автомобилът спира, към него се затичват няколко полицаи, които измъкват двамата си колеги. Те са без каски, но въпреки това не са пострадали.

Не се съобщава точно кога и къде се е случил инцидентът. Според непотвърдени информации, това е станало по време на конкурс за шофьорско майсторство, проведен на полигона на Московското висше общовойсково командно училище.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500