IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спор "Chevrolet или Ford" завърши с трима простреляни

Нож и пистолет са използвани като аргументи за това, кой прави по-добри коли

Спор

Полицията в Бедфорд (щат Вирджиния) арестува мъж, който е прострелял трима човека по време на спор за това, чии автомобили са по-добри - на Chevrolet или Ford. Инцидентът се е разиграл в двора на къща в градчето, като пристигналите на място служители на реда са намерили трима простреляни човека.

Виновник за престъплението е 56-годишият Марк Едуин Търнър, който е открит с пистолет в ръка. Той е отказал да се предаде на полицаите и се е наложило да се използват помощни средства - шокови гранати, за да бъде арестуван. По-късно е изправен пред съда, където адвокатът му Уес Нанс разкри как се е стигнало да инцидента.

Търнър
Марк Едуин Търнър

Търнър и приятелката му поканили на вечеря нейния син, който дошъл с гаджето си. Двамата мъже подхванали спор за това кой производител - Chevrolet или Ford, прави по-добри коли. В крайна сметка, двамата стигнали до бой, при който по-възрастният мъж извадил нож. Приятелката му се опитала да го спре, но била наръгана в кръста.

След това Марк побеснял, влязъл в дома си, взел пистолет и започнал да стреля. Приятелката му отнесла 5 куршума в краката, а нейният син - един в ръката. Два от куршумите рикоширали и попаднали в по-младото момиче.

Търнър
Това е къщата, пред която се е разиграл кървавият спор.

В крайна сметка Търнър е обвинен в криминално престъпление с използване на огнестрелно оръжие, а спорът на темата "Кой прави по-добри коли - Chevrolet или Ford?", така и остава неразрешен.

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Добре ( преди 4 години )
    Ша стрелям
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Detroit ( преди 4 години )
    Ми специално пикапите на Форд са по-добри от тези на Шеви, а тези на Тойота са по-добри от тези на Форд ;)2014 Toyota Tundra vs 2014 Ford F150 - сравнение на всеки детайл - шаси, окачване, спирачки
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    До първият: Как ще им направи сепуко при положение, че сепукото е ритуално самоубийство? Демек ще ги самоубие ли? Мислете преди да пишете бе хора. А Що се отнася до спора Форд или Шевролет, то тва е като спорят феновете на два футболни отбора - абсолютни ***, които не приемат чуждо мнение.
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Дъстър ( преди 4 години )
    Ако беше там някой фен на Дачия щеше ги ошамари всичките.
  • #2
    15 rate up comment 1 rate down comment
    русофил ( преди 4 години )
    От москвича по хубава кола няма.Колете ме, стреляйте ме, това е положението.
  • #1
    5 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Нашите жълтури само във форумите 'скачат' като петли, иначе като ги питаш на кого е колата дори не казват, че е тяхна, не спорят. Най-често казват, че е служебна.