IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов MINI Clubman стъпи на българския пазар

Комбито ще се предлага и с най-мощния двигател в историята на марката

Нов MINI Clubman стъпи на българския пазар

Обновеният MINI Clubman отбеляза премиерата си на българския пазар, където продажбите му ще стартират на 1 юли. Моделът е получил редица подобрения и нови технологии, както и версия John Cooper Works, която е оборудвана с най-мощния двигател в историята на британската марка.

Под капака на MINI Clubman JCW е поставен 2,0-литров бензинов турбомотор с 4 цилиндъра, която развива мощност от цели 306 к.с  Той работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия Steptronic и фирмената система за задвижване на четирите колела All Four система. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема едва 4,9 секунди.

MINI Clubman

Моделът ще се предлага с огромен избор от бензинови и дизелови агрегат, като те са с 3 и 4 цилиндъра. Мощността им варира от 102 к.с. при MINI One Clubman до 192 к.с. при MINI Cooper SD Clubman ALL4. Системата All Four е достъпна за всички модификации без базовата.

Промените в дизайна включват нови предни светлини, различна решетка на радиатора, модернизирани стопове и нови джанти. За обновения MINI Clubman са предвидени и 4 нови цвята.както и огромен брой възможности да персонализация. Цените са в диапазона от 44 100 до 66 690 лв., като версията John Cooper Works ще е по-скъпа, но колко точно ще стане ясно в началото на юли.

0 от 500