IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Деветото изложение BMW и MINI ЕКСПО отвори врати

Предлаганите употребявани автомобили са с 2 години гаранция

Деветото изложение BMW и MINI ЕКСПО отвори врати

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за девети път от 30 май до 2 юни в зала 4 на "Интер Експо Център". Започнало като формат за продажба и популяризиране на програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT, изложението непрекъснато се развива за да отговори все по-добре на променящите се очаквания и изисквания на клиентите. 

За втори път е  представена и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad.  Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10 до 20 ч., а входът е безплатен. По време на изложението клиентите нa BMW и MINI в България могат да избират от близо 120 нови и употребявани автомобили изложени в зала 4 и на паркинга на "Интер Експо Център", както и още над 1000 нови и употребявани автомобили на склад, предлагани от търговските партньори на BMW Group от цялата страна .

В рамките на Изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance. На щанда на отдел следпродажбено обслужване посетителите на изложението ще могат да се запознаят с пълните възможности на програмата, да получат консултация от експерт и да направят своя избор за покупка.

В допълнение по традиция за сделки сключени в рамките на изложението и до 15 юни, се предлагат още по-атрактивни финансови условия за лизинг. Гъвката програма на BMW Financial Services за физически и юридически лица - BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода, сега например,  е  с промоционална лихва от 2,59% и минимална първоначална вноска от 5%. Лихвата за финансов лизинг започва от 0.99% до 1.99 %, в зависимост от лизинговия период. Възможен е оперативен лизинг за юридически лица, за срок от 1 до 5 години с остатъчна стойност в зависимост от срока и модела на автомобила.

След като програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT бяха променени и отпадна ограничението за възраст и пробег на автомобила значително се разширява и кръгът на потенциалните клиенти, които могат да се възползват от предимствата на програмите за сертификация на употребявани автомобили.

От 2018 г. всички автомобили с марка BMW и MINI, които имат документирана история, пробег и безупречно техническо състояние и преминат щателната инспекция на сервизните специалисти могат да получат сертификат BMW Premium Selection или MINI NEXT.  Всички те ползват 24 месечна гаранция, експертна 360⁰ проверка от квалифицирани сервизни експерти на BMW и MINI, в която се проверяват  техническото състояние, състояние на гуми и спирачки, фарове, интериор, системи за безопасност, ходова част, двигател, скорости и др; сервизно обслужване за минимум 6 месеца или 10 000 км и възможност за финансиране на покупката. 

Спазването на изискванията се проверява с одит по международни стандарти на BMW, като гаранция, че клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се предоставят същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    че то по тази логика всички коли са употребявани клиента ако знае колко хора преди него са отваряли вратите и са сядали на седалката му и са пипали копчетата и са натискали *** и са въртели волана и са гледали и багажника и капака на двигателя са отваряли то като употребявана жена
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ... ( преди 4 години )
    и то на 70-80 000км и повече. Гаранцията разбира се няма нищо общо със заводската.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Ходих, видях и ... ( преди 4 години )
    отново по стар ганьовски обичай коли от ниския клас като Х1 или 320D на цени 60К-70К, че и повече лева!И така угасна надеждата, че при повече дистрибутори ще има що-годе нормални цени и условия. Иначе като реклама всичко е ОК.
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    до: питащият ( преди 4 години )
    Разликата е същата, като на нова и употребявана жена!
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Да ама не ( преди 4 години )
    Същите колиби като das welt *** на ония от порше.четете гаранцията първо, защото после следва рев!
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    да питам каква е разликата между "нов" и "употребяван" автомобил за един прЕател питам
  • #1
    5 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Те новите им не могат да я минат тази гаранция без проблеми, а какво остава за старите! Четете текста с малките букви какво точно включва гаранцията! Там се намира ключът от бараката. Схемата е същата, като с колите на Мерцедес. Коли на много км. им се връщат километражите и се продават бързо бързо, както и коли със сериозни ремонти. Вземат колата от собственика за без пари, оправят я, напудрят я и е шитват за 2-3 пъти по-висока цена. Явно схемата добре работи!Докато има балАци ще има и терикати