IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С какъв автомобил имате най-голям шанс да си намерите гадже?

Проучването е на два британски сайта за запознанства по интернет

С какъв автомобил имате най-голям шанс да си намерите гадже?

Кой автомобил ви дава най-големи шансове, да си намерите партньор в сайт за запознанства в интернет? На този въпрос отговарят изследователите от британския портал Askmen и от сайта Zoosk. Ако си мислите, че това задължително трябва да бъде нещо екзотично като Porsche, Maserati или подобни марки, сериозно бъркате.

Оказва се, че човек, който публикува своя снимка с автомобила си в сайт за запознанства получава 165% повече входящи съобщения. Съответно, това означава, че шансовете му да си намери партньор са значително по-големи. Кои автомобили обаче повдигат значително рейтинга?

Начело са всъдеходите и пикапите от марката Jeep - средно с 243%. На второ място е BMW - 149%, а на трето е Toyota - 73%. Ако се гледат класовете автомобили, то миниванът увеличава интереса с 61%, седана - с 42%, а пикапа - с 41%. Не избирайте хечбек обаче, защото при него интересът на потребителите спада с 15%. А ако сложите снимка на каравана, то броят на входящите потребители от други хора намалява със 72%.

Като цяло споменаването на марките BMW, Nissan, Land Rover, Subaru, Ford и Mercedes води до увеличаване на количеството на входящите съобщения от други потребители в диапазона от 11 до 79%. Точно на противоположния полюс са марките Honda, Chevrolet, Tesla, Lexus, Dodge и Mazda. 

Изследователите все пак уточняват, че на снимките, които публикувате, не бива да се акцентира върху това, какъв автомобил притежавате. Далеч по-важно е да предизвикате интерес с излъчването си - например, като се усмихвате. Това винаги помага.


 

 

0 от 500
  • #5
    33 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Спесимен - живееш с остарели разбирания... всъщност са големи материалистки и нищо не може да ги спре да си хванат *** с пари
  • #4
    39 rate up comment 2 rate down comment
    sam ( преди 4 години )
    закъсали сте я ментално ако разчитате на колата....
  • #3
    42 rate up comment 0 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Хората които разчитат на колата си да се отличат от тълпата, заслужават напълно всичко което ще се качи във въпросната кола ;))))
  • #2
    43 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    С Е36-цата съм неотразим.. налитат ми на рояци. *** гледам да не карам много, че газта скъпа - седим пред заведенията и гледам лошо.
  • #1
    45 rate up comment 0 rate down comment
    Спесимен ( преди 4 години )
    На жените много добре им работи калкулатора когато става въпрос за мъже. Ако разчитате на единия автомобил ще се разочаровате. Най-вече работете върху себе си. Останалото ще дойде при вас само.