IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С какъв автомобил имате най-голям шанс да си намерите гадже?

Проучването е на два британски сайта за запознанства по интернет

С какъв автомобил имате най-голям шанс да си намерите гадже?

Кой автомобил ви дава най-големи шансове, да си намерите партньор в сайт за запознанства в интернет? На този въпрос отговарят изследователите от британския портал Askmen и от сайта Zoosk. Ако си мислите, че това задължително трябва да бъде нещо екзотично като Porsche, Maserati или подобни марки, сериозно бъркате.

Оказва се, че човек, който публикува своя снимка с автомобила си в сайт за запознанства получава 165% повече входящи съобщения. Съответно, това означава, че шансовете му да си намери партньор са значително по-големи. Кои автомобили обаче повдигат значително рейтинга?

Начело са всъдеходите и пикапите от марката Jeep - средно с 243%. На второ място е BMW - 149%, а на трето е Toyota - 73%. Ако се гледат класовете автомобили, то миниванът увеличава интереса с 61%, седана - с 42%, а пикапа - с 41%. Не избирайте хечбек обаче, защото при него интересът на потребителите спада с 15%. А ако сложите снимка на каравана, то броят на входящите потребители от други хора намалява със 72%.

Като цяло споменаването на марките BMW, Nissan, Land Rover, Subaru, Ford и Mercedes води до увеличаване на количеството на входящите съобщения от други потребители в диапазона от 11 до 79%. Точно на противоположния полюс са марките Honda, Chevrolet, Tesla, Lexus, Dodge и Mazda. 

Изследователите все пак уточняват, че на снимките, които публикувате, не бива да се акцентира върху това, какъв автомобил притежавате. Далеч по-важно е да предизвикате интерес с излъчването си - например, като се усмихвате. Това винаги помага.


 

 

0 от 500
  • #15
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Пурко ( преди 4 години )
    От личен опит знам че жените най се разлигавят отдолу като се качат на Mercedes-Benz G 63 AMG Brabus
  • #14
    36 rate up comment 0 rate down comment
    до #16 ( преди 4 години )
    какво имаш предвид "по света" - в бедните държави дето нямат коли вероятно е така. В останалите не ми казвай, че няма значение защото не е вярно. Друг е въпросът дали искаш да се занимаваш с това което ще седне до тебе само заради колата която имаш.
  • #13
    36 rate up comment 0 rate down comment
    do #9 ( преди 4 години )
    да бе вервай си ;) ако са едно до друго, каджара ще е невидим :P
  • #12
    36 rate up comment 1 rate down comment
    Някой си ( преди 4 години )
    Хайде стига. Много добре, знаете че са глупости тея статии особено английски.
  • #11
    38 rate up comment 5 rate down comment
    111 ( преди 4 години )
    С Мазда съм и неам никъв шанс ... :D
  • #10
    43 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Всяка жена гледа сухото! Значи, че всяка си е такава лека, лека и все паричките гледа. Викат, че любовта нямала граници. Е как пък не видях някоя млада манекенка да се хване с дърт и беден мъж, а всичките си хващат дърти и богати, а за цвят някоя си хваща тъпкач, който е млад, но си има и някой богат чичко за всеки случай! Жените общо взето си търсят спонсори и тъпкачи. Факт!!!
  • #9
    44 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тия "гаджета" дето налитат на коли са си най обикновени прикрити *** на абонамент.
  • #8
    36 rate up comment 8 rate down comment
    Ренде ( преди 4 години )
    СУВ рено Каджар лови повече мацки от настъпано като жаба старомодно ламборгини.По-високо си от другите, возиш се комфортно и си модерен.
  • #7
    47 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ако мъжът разчита да хване нещо заради колата си, значи нищо не става от него ! А ако жената търси мъж заради колата и от нея не става нищо! Такива обаче се намират и си пасват добре, докато на мъжа не му свършат парите и тя не си намери някой с по-лъскава кола. Та онова германофилче на форума, дето се перчи със скъпите немски талиги да не си мисли, че е вечен. Ще дойде следващият *** с немски премиум и ще станат баджанаци дванмата, а мурвата ще се чеше с такива нискочели 0ли-г0-френи!
  • #6
    40 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    никой нищо не споменава за китайския премиум волво радвайте се на живота докато не сте си купили волводжереми кларксон