IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-опасните кросоувъри на пазара

Топ 10 на моделите от този клас с най-много смъртни случаи при инцидент

Вчера ви представихме автомобилите, при които катастрофите най-често завършват със смъртен случай. Класацията е на американския транспортен департамент, като в нея попадат 14 модела.

Сега ви представяме втората част от нея, в която са включени само кросоувъри. Всички те се предлагат на пазара в САЩ, но някои са достъпни и в Европа. Класацията е направена въз основа на изследване, обхванало 25 млн. автомобила, произведени пред периода 2013-2017 г. След всеки от тях е посочен коефициент, образуван от броя на катастрофите с фатален край при общ пробег от 1 млрд. мили на колите от дадения модел.

0 от 500
  • #31
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Reptile ( преди 4 години )
    Трагични японски тънки консервни кутии. Харчели малко, ами то е само фолио, леко, как да харчи?!Имах спортна Тойота, на една дупка изкриви магарето, а капака се отвори и изкриви, като го натиснах се посука супер лесно... От този момент приключих с японските автомобили. Само немско, само рама и тегло над 2 т празен... другото с ниските разходи да го кара друг.
  • #30
    5 rate up comment 2 rate down comment
    ( преди 4 години )
  • #29
    2 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Идвам! Къде те приеха? В Карлуково или 4-ти км. ?
  • #28
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Дошка, ти ела, пък ще се разберем;-) Обещавам ти! Става ли?
  • #27
    5 rate up comment 8 rate down comment
    До: льольото ( преди 4 години )
    Щом си в София, значи 4-ти км. ти е наблизо! Мини от там да те прегледат, че не си никак добре! Какви форуми на калдата, какви вин номера, какви сравнения, какви 5 лв? Ти изобщо не си в ред повярвай ми! Ако някъде ми покажеш, че съм казал, че имам Хонда, обечавам и се заклевам пред всички тук във форума, че леченито ти ще бъде на мои разноски. Обещавам всяка седмица да ти идвам на свиждане, за да ми разказваш за твоето Волво. Ще ти нося, каквото искаш за ядене. Ще платя за най-добрите лекари!
  • #26
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ами за твой късмет сега съм си в България(в София), при това за дълго време и мога да ти покажа регистрационния талон на Волвото ми, след което да го сравниш с този от темата ми във форума на калдата. Там на снимките ясно се вижда ВИН номера на много места(публикувал съм към 50-60 снимки на фактури)! Отделно мисля доста да попътувам(миналата година навъртях над 6 000 км из красотите на България) и може да се видим нейде из България. Тъкмо и ти ще ми покажеш Хондата. Съгласен ли си, льольо?
  • #25
    4 rate up comment 7 rate down comment
    До: льольото ( преди 4 години )
    Вместо да дрънкаш простотии и да лъжеш можеше да покажеш това за което твърдиш. В кой друг форум какво си пускал не го вълнува никой. Там може всеки да го е пуснал. Аз примерно мога да ти кажа, че съм пущал теми във форума на Ферари. Прочети там за моето Ферари болен и изтръпнал льольо! Толкова си *** и елементарен, че просто няма на къде повече форумна ***!
  • #24
    7 rate up comment 5 rate down comment
    до коментар 19 прод. ( преди 4 години )
    За Хондата ми не мога много фактури да покажа, понеже както написах по-рано - бях духовно и материално беден и ходех по квартални майстори да я ремонтирам. Пазя все още някои фактури - покупната цена на Хондата, застраховките, данъците, някои от ремонтите, пазя си и снимките на самата кола, та и това мога да докажа, льольо! Ти обаче, льольо, можеш ли да ми докажеш с фактури и разписки от оторизиран дилър нещо за твоята Хонда, ако изобщо имаш кола? Или те е срам ***? Комплекси те гонят, а?
  • #23
    5 rate up comment 5 rate down comment
    до коментар 19 прод. ( преди 4 години )
    Та, льольо, там бях показал за 5 години и пробег ~ 90 000 км колко ми е излязло Волвото ми! Като там бях включил всички възможни разходи - от покупната цена, през застраховката на колата за всичките години, годишния данък за 5 год, гумите и джантите които съм купувал, горивото, което съм заредил за 5 години, ремонтите които съм направил(повечето в оторизиран дилър на Волво), козметиката дори бях включил в цената! Та, льольо, ти можеш ли да ми покажеш твоите посещения в ототризиран дилър на Хонда
  • #22
    5 rate up comment 5 rate down comment
    до коментар 19 ( преди 4 години )
    Не знам на *** ли се правиш или си си такъв, но тук никой не пише за здравина и икономичност. Тук иде реч за сигурност! Проумяваш ли го? Аз комплекси нямам, нито проблеми от Бай Ганьово естество! Преди време(3,5-4 години) във форума на калдата бях отворил тема в която призовавах всички да напишат разходите по колите си от момента на закупуването им и колко са стрували на собствениците им от тогава. Аз за 5 години бях показал с фактури, колко приблизително ми е излязло Волвото! Разбра ли льольо?