IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият VW Golf остана без камуфлаж

Напълно очаквано промените в дизайна няма да бъдат радикални

Новият VW Golf остана без камуфлаж

Една от най-очакваните премиери на нов модел е на осмото поколение на VW Golf. Тя трябва да се състои в края на 2019 г., а през 2020 ще излязат високопроизводителните версии GTI и R. Има слухове и за появата на Golf R Plus, който ще получи мотор с 400 к.с.

VW Golf си остава най-популярният автомобил в Европа и през миналата година, въпреки че сегашната генерация се появи още през 2012 г. При това той увеличава продажбите си при смяна на поколенията - от настоящето са продадени с 445 754 единици повече, отколкото от предишното.

VW Golf

Затова и не е чудно, че дизайнерите на VW не правят радикални промени във външния вид на модела. Това се вижда и от снимки на прототип без никакъв камуфлаж, които бяха публикувани в редица западни автомобилни издания. В случая леко са маскирани задните врати и стоповете, при които явно ще има разлики със сегашното поколение, но като цяло хечбекът е лесно разпознаваем.

В предната част леко скрити са фаровете за мъгла и бронята, които вероятно също ще се различават от тези на настоящата генерация на модела. 

Симки: Motor1

0 от 500