IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германската полиция глобява за позлатен автомобил

Властите в Хамбург спряха от движение ослепително лъскаво Porsche

Германската полиция глобява за позлатен автомобил

Германската полиция временно е спряла от движение Porsche, облепено със златно фолио, тъй като отблясъците от колата могат да заслепят другите шофьори.
Лошият вкус все още не е незаконен, но води след себе си други усложнения. В петък вестник Hamburg Morgenpost съобщи, че полицията е спряла 31-годишен шофьор, каращ Porsche Panamera, облепено със златно фолио. Той е бил предупреден, че така декорираната му кола заслепява другите шофьори и полицаите са му препоръчали да махне фолиото и да пререгистрира колата си в нод цвят. Той обаче отказал и продължил да я кара така.

Естествено, два дни по-късно полицията отново го спряла и този път любителят на златното фолио се простил с документите на колата, ключовете и регистрационните табели, а колата му била прибрана в гараж. От полицията потвърдиха, че му е била наложена и глоба, но отказаха да съобщят размера й, като поясниха, че сега очакват премахването на фолиото, за да може Panamera-та да се върне на пътя.

Morgenpost също така съобщи, че проблемът със златното фолио явно набира скорост в Хамбург, тъй като полицията е спряла и едно Lamborghini с такова фолио, но собственикът му веднага го свалил и колата му останала в движение.

0 от 500