IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на "най-лакомите" всъдеходи

Първият в класацията харчи 17,4 литра на 100 км

На базата на резултатите от собствени тестове, колегите от германското специализирано издание Auto Bild, направиха класация на "най-лакомите" кросоувъри всъдеходи. Всички автомобили трябвало да преминат 155 км - 61 км извънградско, 40 км в града и 54 км по магистралата. Според експертите от Auto Bild, тази методика позволява да се изчисли реалния разход на гориво. В началото и в края на теста резервоарите на автомобилите били зареждани до горе. Точността по време на измерванията е една десета от литъра. От 2010 г. германските журналисти тествали няколко десетки кросоувъри всъдеходи, като по този начин съставили класацията на най-неикономичните модели. Представяме ми Топ 10 в нея.

0 от 500
  • #3
    15 rate up comment 1 rate down comment
    RD ( преди 4 години )
    Да караш спортно танк в София е от изключителна важност! Сигурно тези трактори освен всичко друго са и екологични, щото са бензинови...
  • #2
    14 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Специално за Porsche Cayenne Turbo S (2015 г., 4,8 л, 570 к.с.) - 15,5 л/100 км лъжат с този нисък разход. Това е разход на извънградско с до 100 км/ч. Смесеният разход на тази машина не пада под 20/100 колкото и икономично да я караш. Софийско градско със задръствания 30+ като разхода често е над 50/100 при по спортно каране в града. Шефът на Капитолия е има тази машина и лично съм се убедил в цифрите които съм написал. Иначе колата е брутална и супер бърза но харчи мнооого.
  • #1
    15 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Немските шлемове както винаги са най лакоми а иначе като им четеш заводските данни и аха аха горивото ще го връщат. Пълни мошеници за пореден път. Дори самите те са си го установили .