IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW слага най-мощния си мотор с 4 цилиндра на новата 1-Series

Модификацията M135i xDrive ще получи 2,0-литров двигател с 300 коня

BMW слага най-мощния си мотор с 4 цилиндра на новата 1-Series

Германският производител BMW провежда публични тестове на новото 1-Series на пистата в Мирамас (Франция), като разкри и някои технически детайли за автомобила, който обаче беше скрит под сериозен камуфлаж.

Въпреки това, ясно се виждат по-голямата решетка на радиатора, подчертаваща по-спортния и по-агресивен характер на машината. Тя е получила вентилируема задна броня, големи тръби на изпускателната система и тънки задни светлини.

BMW 1-Series

Засега от BMW пазят в тайна техническите детайли за модела, но твърдят, че 1-Series ще постави нови стандарти в компактния клас от гледна точка на динамиката на шофиране, а освен това ще предложи и повече място в салона. То е постигнато благодарение на преминаването на модела към предно предаване.

Съобщава се също, че автомобилът ще предложи 19 мм повече височина в салона и 33 мм повече място за возещите се отзад пътници. Що се касае до предното предаване, характерното за този тип коли недозавиване ще бъде компенсирано със специална технология за ограничаване на приплъзването (EV ARB). Освен това ще се предлага и задвижване на четирите колела.

BMW 1-Series

Под капака на новото BMW 1-Series ще има голяма гама бензинови и дизелови двигатели, сред които е и най-мощният 4-цилиндров двигател на марката. Той има 2 турбини и ще развива 300 к.с. при версията M135i xDrive.

Снимки: BMW

0 от 500