IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дилър продава автомобили за долар

Необичайната промоция бе направена от автосалон в Ню Джърси

Дилър продава автомобили за долар

Доста необичайна акция проведе ръководството на един от автосалоните в американското градче Томс Ривър, щата Ню Джърси. В нея можеше да участва всеки желаещ, като за целта просто трябваше да посети автокъщата Volkswagen Toms River и да седне на предната седалка на автомобила, който му е харесал. В акцията бяха включени само коли, втора ръка, като 3 от тях бяха продадени за 1 долар.

Още от ранна сутрин мениджърите на автосалона започнаха да обикалят паркинга, за да обяснят каква точно е промоцията. Всеки автомобил се предлага на определена цена и ако тя не устройва клиента, той напуска колата и отсъпва мястото си на следващия. Три от машините предварително са избрани от мениджърите, но клиентите не знаят кои точно са те.

Акцията предизвика огромен интерес и още в 8 часа сутринта над 300 човека се събраха пред автосалона. В крайна сметка, трима от тях си купиха автомобили на цена от 1 долар, която включва всички данъци и такси по сделката. Продадените на тази сума коли са Mitsubishi Lancer от 2009 г., Volkswagen Jetta от 2012 г. и Mitsubishi Mirage от 2018 г.

Снимка: Twitter

0 от 500
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    mutra ( преди 5 години )
    Дилърът продава нови фоксвагени, но и всякакви употребявани коли. Употребяваните коли идват от клиенти, които са дошли да си купят нов фолксваген, като оставят старата си кола на дилъра срещу отсъпка в цената. С други думи - хората зарязват мицубишитата, за да купят фолксвагени.
  • #2
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Дилър на ФВ е продал 1 ФВ и 2 Митсубишита. То това не е реклама, а направо гавра с марката ФВ ;))))
  • #1
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Колко повече от 1$ да струва тая стара дизелова джета в САЩ?