IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen представи "напомпания" T-Roc

Модифицията R получи 2,0-литров мотор с 300 коня

Volkswagen представи

Германската компания Volkswagen реши да не дочака автосалона в Женева и представи "напомпаната" версия на компактния си кросоувър T-Roc. Тя е поучила добавка R и разчита на 2,0-литров бензинов турбомотор с мощност 300 к.с. и 400 Нм въртящ момент.

Двигателят работи в комбинация с роботизирана 7-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела 4Motion. Според официалната информация, кросоувърът ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,9 секунди, а максималната скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч.

"Напомпаният" T-Roc е получил подобрена аеродинамика, нова решетка на радиатора, а същото така заден спойлер и дифузьор. R-версията е оборудвана с модернизирана изпускателна система, пренастроено кормилно управление, променени настройки на окачването и специални 19-цолови джанти.

Засега от компанията не разкриват цените на модела, както и кога той ще се появи на различните пазари. Очаква се това да стане на 5 март, когато ще се проведе официалната премиера на кросоувъра.

Снимки: Volkswagen

0 от 500