IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъж си купи къща на сляпо, откри в нея Ferrari

Моделът 308 GTS от 1984 изби част от инвестицията на американеца

Мъж си купи къща на сляпо, откри в нея Ferrari

Търговете за продажба на къщи са много разпространени в САЩ, но кандидат купувачите нямат право да разхлеждат недвижимата собственост детайлно. Те получават само основни данни, като площ и брой стаи. Информация за състоянието на къщата може да се получи само при бегло разглеждане отвън.

По правило, на такива търгове се продават най-често конфискувани заради различни нарушения къщи. Често е възможно да се сключи доста добра сделка, но основният риск е, че имотът се купува на сляпо и е възможно той да има доста окаяно състояние. Общо взето тези търгове са си истинска лотария, защото никой от купувачите не знае в какво състояние е имотът.

Ferrari 308 GTS-1

Нов щастлив собственик на къща в Бевърли Хилс, щата Калифорния, обаче, уцелил шестица от тотото. Той спечелил наддаването за имота, а след покупката открил в гаража Ferrari 308 GTS от 1984. Никак не е зле, нали? Разбира се, състоянието на находката трудно може да се нарече перфектно, но това вес пак е Ferrari! Освен това, ако си затворим очите за няколкото визуални повреди отляво и липсващия преден десен фар, състоянието на автомобила е добро: двигателят работи, а интериорът не е пострадал много.

Ferrari 308 GTS-2

Първоначално собственикът се въодушевил от идеята да възстанови легендарната италианска спортна кола. След това обаче получил изгодна оферта от клуба на собствениците на класически автомобили. Те купили старото Ferrari, чийто пробег е едва 48 000 км, постегнали го и го обявили за продажба крещу 38 000 долара. Няма никакво съмнение, че автомобилът бързо ще си намери ентусиаст, който ще иска да го върне към пълноценен живот.

Ferrari 308 GTS-3

Между другото се оказало, че къщата преди това принадлежала на местно студентско братство - често срещано явление в САЩ. Тук говорим не само за учене, но и за шеметни среднощни партита с невероятен размах. Сами може да се досетите на какви неща е станало свидетел това Ferrari.

0 от 500