IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пещерата с 40-те Ferrari (ВИДЕО)

Освен уникални модели, в частната колекция има и невероятни сувенири на марката

Пещерата с 40-те Ferrari (ВИДЕО)

Обединените арабски емирства все още са добре тачени заради нощния си живот и луксозния шопинг, но сега могат да претендират за нещо много по-вълнуващо. Дубай може да е дом на най-голямата съвременна архитектура, включително на най-високата шоколадова скулптура в света, но скрита от хорския поглед там се намира и най-голямата "Пещера на Ferrari".

Разположена в дискретна част на града се намира частна колекция от не по-малко от 40 модела на италианската марка, която включва болида на Михаел Шумахер и някои от най-редките модели, произведени някога. Както и много други неща, за които всеки фен на Ferrari би дал дясната си ръка.

Късметлията, който ни развежда в този гараж, е YouTube влогърът Shmee150, а вие може да се насладите на неговия коментар за такива модели като LaFerrari, SA Aperta и Koenig 512 BB по-долу. Другите автомобили в Пещерата включват 550 Barchetta, 512 M, 599 GTO, F355 Fiorano Edition, 360 Challenge Stradale, 430 Scuderia 16M и поръчково California T.

Сувенирите в тази колекция обаче, също са невероятни. От каската с автограф на Шумахер до подскачащ кон, изработен от "зъбни колела и части", всички предмети са поръчани да бъдат направени от самата италианска марка за различни световни събития. Включително озвучителна система за iPod, проектирана в изпускателен колектор.

Освен това има всякакви волани, гуми, ауспуси, и каквото още ви хрумне. Както и предницата на още един болид на Ferrari от Формула 1, закачен на стената, заедно с различни предмети и снимки от най-великите моменти на марката в моторните спортове на Ferrari. Дори и кафе машина, изработена от Pininfarina. Най-впечатляващият артефакт обаче е уникалният полилей Ferrari.

0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    // ( преди 5 години )
    Хубу' има 40 коли, ама така като гледам са му само за украса и да ги лъска по цял ден или да лъска в тях до получаване на 40 оргазма. Не е ли по-добре да имаш едно ферари, но да изпитваш удоволствие от карането му ежедневно, а не от стоенето му в гараж? Ама какво разбирам аз, да не съм влогЪр.