IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уникална селска колекция от 100 редки автомобила (ВИДЕО)

За няколко десетилетия американски фермер събрал коли на стойност милиони долари

Уникална селска колекция от 100 редки автомобила (ВИДЕО)

За някои хора е трудно да съберат колекция от стотици автомобилни модели-играчки, какво да кажем за истински коли. Въпреки това, един американски фермер на име Бил Юбенкс успя да направи немислимото - превърна ранчото си в най-екслузивния автопарк с редки модели.

колекция

Частната ферма с уникалните автомобили се намира в един от селските райони на щата Северна Каролина. Американското тв предаване The Barn Find Hunter посочва, че Юбенкс от ранна възраст се увличал по реставрирането на коли и през последните десетилетия събрал около 100 редки екземпляра. Фермерът купувал моделите, поправял ги и складирал, като чакал цените им да скочат, за да ги препродада изгодно.

В резултат на това той се оказал собственик на наистина впечатляваща колекция, която включва, например, няколко Chevrolet Corvette (включително от 63 г.), Plymouth Superbird, Dodge Daytona, Lincoln Continental от 1940 г., De Tomaso Pantera от 1971 г. и Jaguar XK 120. В същото време, в ежедневието си г-н Юбенкс се придвжва с червен Toyota Prius, въпреки разнообразието на бляскави модели в "гаража" си.

0 от 500