IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

4 гуми и джанти за Bugatti Veyron за 100 000 долара

Това е изгодно предложение, въпреки че животът им може да е едва 15 минути

4 гуми и джанти за Bugatti Veyron за 100 000 долара

Bugatti Veyron е адски скъп автомобил, а удоволствието от това да го притежаваш и караш също изобщо не е евтино. Щатите са най-големия пазар на продукцията от Мюлсхайм и също там най-често се появяват обяви за различни части, консумативи и други компоненти за хиперавтомобила.

Като предложението за 4 гуми и джанти за Veyron на цена от 100 000 долара, което специалистите определиха като изгодна сделка с оглед на това колко искат за тях от Bugatti – точно с 50 000 долара повече.

Все пак продавачът прави уговорката, че става въпрос за оригинални джанти OZ Racing за Veyron, които се предлагат с гуми Michelin, също оригинални за колата при излизането й от завода, които обаче са на 85%. На външен вид състоянието на джантите и гумите е много добро, като продавачът твърди, че джантите не са пипани, т.е не се е налагало посещение в сервиз.

През 2013 година Michelin обяви, че комплект от 4 гуми за Veyron струва 42 000 долара, като за производството на всяка една гума отива около 1 час. Пак по същото време комплект джанти струваше 69 000 долара, но в последните години от Bugatti са вдигнали цените на консумативите. И не забравяйте, че от Bugatti инструктират собствениците на Veyron, че един комплект джанти има живот колкото два комплекта гуми, след това трябва да бъде сменен.

Тестове на Veyron показаха, че животът на един комплект гуми е едва 15 минути, когато хиперавтомобилът се кара на пълна газ и се атакуват агресивно завоите, като към това се добавят и сериозните натоварвания при спиране. Но много малко собственици на Veyron стигат до този проблем, тъй като при атака на пълна газ 8-литровият мотор на чудовището изпразва целия резервоар точно за 8 минути.

0 от 500