IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте новото Clio отвътре

Петото поколение на популярния модел на Renault ще се появи в Женева

Вижте новото Clio отвътре

Петото поколение на Renault Clio ще дебютира на салона в Женева през март, а моделът е повече от важен за френския гигант. При лансирането на четвъртата генерация на колата през 2013 година продажбите бяха 275 000, а след това растат от година на година, като през 2018 достигнаха 365 000. В Европа повече продажби за миналата година има само VW Golf.

Един от козовете на новото Clio, което ще е изградено върху модернизиран вариант на платформата на неговия предшественик, ще са технологиите, които ще са на разположение на водача и пасажерите на борда на субкомпактния модел.
Renault Clio V

Масовото навлизане на съвременните технологии, особено тези за свързаност, е нещо, от което живо се интересуват купувачите на Clio, а над 80% от колите от четвъртото поколение са били поръчани с по-големия 7-инчов тъчскрийн. Тази тенденция ще бъде продължена и от новото Clio.
Renault Clio V

„Петото поколение на Clio събира най-добрите черти на предишните поколения – обясни главният дизайнер на Renault Лорън ван ден Акер пред списание Car. – Тук е просторният интериор на Clio II техническите решения от горния клас автомобили, използвани в Clio I, динамиката на третото поколение и естествено, емоционалния и динамичен стил на четвъртата генерация.”

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    изглежда добре и е една от най-популярните в класа, но цените им хич не са приятни. Добре оборудвано 90 коня дизел клио без автоматична скоростна е 34500лв.?! За тия пари сме в горния сегмент C... малко са се уляли. И сега с тоя нов модел нищо чудно да ги вдигнат още, че са ниски :) да видим.
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Че закрият безключовото палене ако го турнт хоризонтално и ще требва да пъхаш ключове
  • #9
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Определено изглежда добре. НО нали се сещате че това е РС версията. При базовото няма да е толкова добре
  • #8
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Бая прилича на новата тройка на БМВ
  • #7
    6 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    видела жабата рено, че Мерцедес слага таблети и тя турила един - като на свинче звънче!!
  • #6
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не можаха ли верно поне хоризонтално да го турат тоз телевизор бре!!!
  • #5
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    И аз не мога да ги понасям тия таблети които стоят като залепени. Това е най тъпата мода последните години. Всичките нови модели на Мерцедес и те са ги налепили едни.Тесла 3 пък със един 15 инчов таблет в средата. Ужас....
  • #4
    12 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не знам защо от Аутомедия не са публикували цялото клипче с интериора, а само 2 снимки. Гледайте клипчето. Много добре се е справил екипа дизайнери. До момента няма аналог в класа на Клио, да не говорим че ако задържат цената ще увеличат продажбите със сигурност. Остава да видим и екстериора ;))
  • #3
    17 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Тая простотия с таблетите, която всички премиум немци правят заради китайците е НЕ-ПО-НО-СИ-***!!!
  • #2
    9 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    къф е тоя таблет ве? смъкнете го малко по-надолу, че пречи на видимостта. особено, ако мадамата е по-нисичка нищо няма да види, но поне сянка може да и пази...