IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-вбесяващи тенденции при новите коли

От пиано лака и фалшивите ауспуси до турбините и SUV-лудостта

Техническият напредък е нещо чудесно и, ако се вярва на нашумелия историк Ювал Ноа Харари, е и единственият начин човечеството да поддържа сегашния си разгулен начин на живот. Но далеч не всичките му прояви, особено в автомобилния сектор, ни изглеждат смислени и необходими. Постарахме се да подберем десетте най-досадни и безумни тенденции при съвременните коли.


10-те най-дразнещи тенденции при новите коли (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #13
    14 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    На полуграмотния по-долу само да обадя, че най-продавани SUV в Европа е VW Tiguan. A най-изнасяния автомобил от САЩ е BMW X5
  • #12
    18 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Хареса ми статията, съгласен съм, само едно нещо искам да добавя - карам СУВ не за да гледам другите отгоре, просто съм дълъг и предпочитам висок автомобил лесно да се качвам, не да се гъзуря и да се сгъвам на пет като влизам, както ми се налага в нормалните автомобили.
  • #11
    6 rate up comment 36 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Много ги е яд немчугите за SUV щото там са никои.Обаче SUV са просто по добри от ония кен.фи като Ауди 80 Мерцедес 190 и тн клозети.
  • #10
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Благодаря, колега, наистина ми беше интересно. Вероятно имат значение и настилката, и други неща. Иначе не виждам логика по-високата гум да прави колата по-лесна за овладяване. Ако някой има теория , нека сподели :)
  • #9
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Поради незнайна причина освен заглавието и подзаглавието чета само номер 1 за SUV, но БРАВО!!! Трябват повече такива новини и хората ще прогледнат!!! Дерзайте!
  • #8
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    До колегата с въпроса: Пиша от собствен опит. При 100 км/ч на 17-ки при гръмнала предна и задна лява гуми успях да удържа колата на пътя, при 70 км/ч на 14-ки преди години и гръмнала предна лява се обърнах в канавката. Не съм пипал спирачките и при двата инцидента. Не съм пилот или състезател. Някой с повече опит може й да ме обори ;)
  • #7
    30 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Автомобилът е двигател, шаси/купе, скоростна кутия и четири колела. Всичко останало е излишно. Ако ви трябва нещо електрическо, купете си тостер или чушкопек, ако ви трябва нещо с екран, купете си телевизор. Всички тези идиотщини - навигации, помощни системи, "автономни" системи и т.н.т. само вдигат цената с 50%, а реалната полза от тях е в рамките на 0,1%.
  • #6
    27 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Е вие какво искате - да продават само желязо с ниска добавена стойност?Не искате успокояваща синя светлина в салона?Не искате старт-стоп система, която смъква разхода с 50 грама/100 в най-яките задръствания, но за сметка на това ви държи без парно зимата?Учудвате ме с вашите капризи - повечето ни клиенти си мечтаят за това!
  • #5
    30 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Проблемът са милениалите с кинти (от мама и тате). Те мечтаят за автомобил с всички безумия от тази статия, за да не изглеждат старомодни и според тях "скучни". За тях "не-скучно" е нещо шарено, мигащо като коледна елха и подсвиркващо.
  • #4
    47 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не мога да повярвам, че прочетох толкова хубава и добре написана статия тук. Поздравления, дано не чакаме още една година за следващата такава.