IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли, с които ще впечатлите, без да извадите много пари

Селекцията е правена за Великобритания, но е подходяща и за България

Модата да се карат скъпи и луксозни, но поостарели коли, за да се демонстрира благополучие и финансови възможности, не е измислена в България, въпреки че се задържа много при нас. Бен Уелъм се постара да селектира 10 такива коли на страницата в Drivetribe по признака, че вече става въпрос за достъпни като цена автомобили, с които човекът зад волана ще изглежда богат.

Подборът му е предназначен за британските водачи, но с оглед на това колко коли с десен волан се движат по нашите пътища, а и като се има предвид, че голяма част от тези возила могат да бъдат газифицирани, селекцията ще е подходяща и за България. Естествено, голямата неизвестна при избор на такъв автомобил е последващите разходи за поддръжка и ремонти, а те винаги са неприятна изненада за собствениците им, които са с по-скромни финансиви възможности.

Но трябва да признаем, че някои от тези автомобили са страхотна идея за начинаещи колекционери на класически модели. Обърнете внимание, че цените са от обяви във Великобритания и не включват разходи за докарването на колите.

0 от 500