IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Astra изяде VW Golf и Ford Foсus

Интересно видео, тип "войната на производителите".

Новата Astra изяде VW Golf и Ford Foсus
Новата Astra безспорно притежава впечатляващ вид, който предизвика много положителни коментари още при появата на първите изображения на колата. Освен видът, важни качества за всяка една кола са динамиката, стабилността и удоволствието от шофирането.

От последното видео на колата ще се убедите, че новата Astra притежава всички от гореизброените качества. Видеото изглежда напълно реалистично и професионално направено, но не е официален рекламен клип на новата Opel Astra ;)

Действието се развива на писта в Англия, а зад волана на колата е BTCC пилотът Фабрицио Джованарди (Fabrizio Giovanardi).

Феновете на компанията безспорно ще харесат видеото, защото новата Astra с лекота се справя с VW Golf VI и Ford Foсus по завоите на пистата. Може би причината за неравната битка е професионалният пилот зад волана на очаквания Opel. Според информацията в другите две коли са студенти от британска рали школа.

Изгледайте цялото видео, заслужава си, особено краят.

0 от 500
  • #43
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Астрата ги направи да си говорят сами. Голфа не само вози лошо[като всеки Голф]но не е стабилен в завоите . Много наподобява куче което вдига крак и припикава дърво , така се накланя.Форда е класа над Голфа и возията му е подобра и от на Астрата изпитано е .
  • #42
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Градабанабър Храбър ( преди 14 години )
    Ха-ха-ха! И трите "коли" са ***! Само астрата не съм карал,ама като слушам хората,и трите са ***. Не може голф 2008,от магазина,да вози като каруца и да хлопа през неравностите! Форда е по-добър откъм возия и интериор. За сходно ниво на оборудването говоря.
  • #41
    1 rate up comment 0 rate down comment
    dCi - diesel Commonr ( преди 14 години )
    и да се върнем на астрата! да ви кажа между тези три коли и аз бих взел астра нз повече ми харесва!Но клипа просто няма значение!
  • #40
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ми между другото и аз пробвах новата ИНСИГНИЯ И ТРЯБВА ДА КАЖА ,ЧЕ изобщо не ме впечатли. Вътре са я докарали и изобщо не е малка както пише тоя под мен! Напротив дори е доста широка. Ама возия никаква, Двигателя тромав . Ми изобщо нищо не впечатлява освен дизайна! Новия Суперб трябва да кажа ,че е в пъти по-добър. А Да сравняваш Инсигния с Мерцедес,БМВ или Ауди е просто комично. То само виж гамата от двигатели, екстри, тех.характеристики и т.н..
  • #39
    0 rate up comment 0 rate down comment
    hm.. ( преди 14 години )
    ми там беше пълно с бмв! и нз какво и харесваш на инсигниа?? вътре неможеш да се завъртиш само копчета и нз каза мое мнение можеха малко да изчистят отвътре дизайна!
  • #38
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Опелджия ( преди 14 години )
    Факта, че сравняваш Инсигния с Мерцедес е не само смешен, но и абсурден. Това за две марки, които нямат нищо общо нито като клас, нито като цена. Аз съм карал Инсигния и мога с чиста съвест да кажа, че е много повече кола от съпоставимите и модели от Шкода и Сеат ... в момента не се сещам за друг автомобил от нейния клас със подобна цена, поправете ме ако греша. Моля те мисли преди да пишеш. М/у другото не разбрах къде видя БМВ на авто салона.
  • #37
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Пълна бутафория! А шофьорите на Голфа и Фокуса дали знаеха, че се състезават с Астрата? Просто си го пуснаха, както всеки един от нас би пропуснал някое камикадзе, което агресивно те притиска отзад.
  • #36
    0 rate up comment 0 rate down comment
    DeepGeorge ( преди 14 години )
    Ще ме извинявате ама те голфа и фокуса не са се състезавали с астрата. Все едно да заобиколиш колело на пътя и после да се хвалиш с това. НЕКАДЪРНИЦИ ТАКИВА!!!
  • #35
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Sidewinder ( преди 14 години )
    Ами ти, бре неграмотнико? Можеш ли да откриеш своите? Дай да ти помогна - пише се "пунктуация".
  • #34
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ти си гений!Не мога да си представя, че различен от гений ще успее да напише 10 реда с 25 правописни и пунктоационни грешки. За съжаление не си уникално явление.Интересно да ли можеш да си намериш поне половината грешки.