IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Astra изяде VW Golf и Ford Foсus

Интересно видео, тип "войната на производителите".

Новата Astra изяде VW Golf и Ford Foсus
Новата Astra безспорно притежава впечатляващ вид, който предизвика много положителни коментари още при появата на първите изображения на колата. Освен видът, важни качества за всяка една кола са динамиката, стабилността и удоволствието от шофирането.

От последното видео на колата ще се убедите, че новата Astra притежава всички от гореизброените качества. Видеото изглежда напълно реалистично и професионално направено, но не е официален рекламен клип на новата Opel Astra ;)

Действието се развива на писта в Англия, а зад волана на колата е BTCC пилотът Фабрицио Джованарди (Fabrizio Giovanardi).

Феновете на компанията безспорно ще харесат видеото, защото новата Astra с лекота се справя с VW Golf VI и Ford Foсus по завоите на пистата. Може би причината за неравната битка е професионалният пилот зад волана на очаквания Opel. Според информацията в другите две коли са студенти от британска рали школа.

Изгледайте цялото видео, заслужава си, особено краят.

0 от 500