IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel показа интериора на Astra

Opel показа първите официални снимки от интериора на новото шесто поколение на Astra.

Opel показа интериора на Astra
Автомобилът ще има световната си премиера след по-малко от три месеца, на автомобилния салон във Франкфурт. Продажбите в Европа ще започнат още от октомври тази година. 


Както вече се знаеше от многобройните шпионски снимки, интериорът на Astra модел 2010 е много близък до този на по-големия модел Insignia. Таблото, централния панел, осветлението и редица други елементи от интериора са вече познати от Insignia. 


Другата голяма промяна идва от качеството на използваните материали. Те нямат нищо общо с това на досегашния модел. Много по-меки при допир и висококачествени материали са се появили в купето на Astra. Положителната промяна е засегнала всичко – от таблото и волана, през вътрешната страна на вратите и тавана до материята използвана за седалките. Появили са се доста хромирани елементи и детайли, командните бутони също са изработени от качествени материали и ергономично.


„Нашата цел беше да постигнем изключително качество в интериора на новото поколение Astra, съпоставимо с това при Opel/Vauxhall Insignia," заявява Петер Хаселбах (Peter Hasselbach), шеф по вътрешния дизайн и качество на автомобилите на Opel. Сега от фирмата твърдят, че са решили един от проблемите при досегашния модел – недостиг на места с различна големина за различен багаж в кабината. 

В изявлението за пресата от фирмата твърдят, че са създали многобройни и умно разположени места за багаж, като калъф за очила над вратата на шофьора, място за стотинки и писалка на вътрешната страна на капака на жабката пред пътника до шофьора. Самата жабка е разделена на две части които могат да се вадят. Място за различни предмети има под предната седалка на пътника до водача, под командването на осветлението, в централната конзола. Разбира се има и поставка за две чаши отпред. 

Още снимки
0 от 500