IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel показа интериора на Astra

Opel показа първите официални снимки от интериора на новото шесто поколение на Astra.

Opel показа интериора на Astra
Автомобилът ще има световната си премиера след по-малко от три месеца, на автомобилния салон във Франкфурт. Продажбите в Европа ще започнат още от октомври тази година. 


Както вече се знаеше от многобройните шпионски снимки, интериорът на Astra модел 2010 е много близък до този на по-големия модел Insignia. Таблото, централния панел, осветлението и редица други елементи от интериора са вече познати от Insignia. 


Другата голяма промяна идва от качеството на използваните материали. Те нямат нищо общо с това на досегашния модел. Много по-меки при допир и висококачествени материали са се появили в купето на Astra. Положителната промяна е засегнала всичко – от таблото и волана, през вътрешната страна на вратите и тавана до материята използвана за седалките. Появили са се доста хромирани елементи и детайли, командните бутони също са изработени от качествени материали и ергономично.


„Нашата цел беше да постигнем изключително качество в интериора на новото поколение Astra, съпоставимо с това при Opel/Vauxhall Insignia," заявява Петер Хаселбах (Peter Hasselbach), шеф по вътрешния дизайн и качество на автомобилите на Opel. Сега от фирмата твърдят, че са решили един от проблемите при досегашния модел – недостиг на места с различна големина за различен багаж в кабината. 

В изявлението за пресата от фирмата твърдят, че са създали многобройни и умно разположени места за багаж, като калъф за очила над вратата на шофьора, място за стотинки и писалка на вътрешната страна на капака на жабката пред пътника до шофьора. Самата жабка е разделена на две части които могат да се вадят. Място за различни предмети има под предната седалка на пътника до водача, под командването на осветлението, в централната конзола. Разбира се има и поставка за две чаши отпред. 

Още снимки
0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    TURBO ( преди 14 години )
    "...обаче 2 пъти кърпихме вежди и накрая се наложи да я продадем че цялото купе почна сериозно да ръждясва."dobre hvalish nai-niskia klas avtomobili na taa planeta - opel/moskvichmoskvich falira, sushtoto gi chaka i oplel
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ръждивко ( преди 14 години )
    Колата е изключително претрупана отвътре, бетер Инсигнията, която сама по себе си е прекалено наблъскана с дублирани бутони, от което мястото за шофьора става направо смешно и се чувстваш като в кокпита на изтребител - няма мърдане вътре, братче... ама Опел, не може да очакваш много от немска марка.
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    EmoXide ( преди 14 години )
    Еми трябвало е да извикате калайджията и готово! Ха-ха-ха-ха
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Jelqzko ( преди 14 години )
    Прави сте колеги, наистина е 4-то поколение. Явно който е писал статията не се и прочел домашното. Относно статията мога да дажа че Астра винаги ми е харесвал като модел. Моето семейство имаше първото поколение - много здрав и икономичен двигател, само му слагаш една газова уредба и го караш до скъсване. За последните 3 год. обаче 2 пъти кърпихме вежди и накрая се наложи да я продадем че цялото купе почна сериозно да ръждясва. Нямам наблюдения върху 2ро и 3то поколение, но мисля че са по-добри!
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Сигурно броят фейстлифтовете. Иначе първата Астра се появява 1991г. на мястото на Кадет. От 1997г. излезе второто поколение-тъй наречените полицейски Астри. След това излезе настоящия модел! Това логично трябва да е четвърто поколение. Но незнам. Излезе и Астра седан може и там да броят..
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    roko ( преди 14 години )
    Е как шесто поколение на Астра!С колегите няколко пъти вече броим,и стигаме до четири...!!!
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    TURBO ( преди 14 години )
    malii che grozno...za Evropa kupuvaite novata FIESTA, syvsem drugo nivo
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    DeadFox ( преди 14 години )
    Супер нека има копчета, да не ми е скучно по светофарите в задръстванията.Интериора е супер, предишната не ми харесваше особено. Дано и цената си остане същата и направо сменям сегашната ми с новата.
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Fizo ( преди 14 години )
    На мен ми харесва да има копчета и врътки да има кво да правиш :) Екстри да има :)
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    IMC ( преди 14 години )
    Извинявай кое беше копчето за футонните оръдия.Иначе добре изглежда, даже доста, но нека я видим на живо все пак, защото за ме Insignia беше разочарование.