IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пусна версия R Line и при Passat

Volkswagen разшири своите спортни R модели, които вече познаваме от модела Tiguan и при Passat.

Volkswagen пусна версия R Line и при Passat
Новият VW Passat R Line ще се предлага както със версия  седан, така и при версия комби. Автомобилът ще бъде със 17 цолови лети джанти и със специален body kit, чиито дизайн е разработен от специализирания отдел на VW, наречен Individual.

VW Passat R Line ще струва с около 800 евро повече от модела на чиято база е разработен, но в същото време, според производителите ще предлага допълнително оборудване на стойност 2 800 евро.
В стандартното му оборудване ще влизат системи, като cruise control, автоматично регулиране височината на двете предни седалки, монитор за налягането на гумите и други. Над R Line по оборудване остават версиите Highline и R36.
VW Passat R Line ще се предлага с бензинови двигатели TSI с обем 1.4 и 1.8 литра и дизелови двигатели TDI CR с обем 2.0 литра и две версии на мощността – 110 к.с. и 140 к.с.
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Правителството затова води преговори с банките защото ФВ. така е затънал в дълтове че повлича всичко след себе си а Порше точно от това страда защото е най-големия акционер на ФВ. с 54% акции неможе и той да не изпита трудности. Затова парите отпускани за оздравяването ще ги взема Порше и ще води оздравителната програма.Какво се впрягаш имали пари те и те като Опел но за тях ще се погрижи правителството все пак са "гордоста" на Германия , смях голям.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до bai hui ( преди 14 години )
    Не ти се вярва защото неискаш да повярваш както всички фанатизирани фенове на ФВ. Това че наричаш всички "кавали" показва умствения ти багаж и диагнозатати "голфаджия" Това че не си положил достатъчно усилие да се изучиш също доказва това че цялото ти писание е едно изречение.Самото име което си си дал означава че имаш и малка ***. Я по-добре отиди си играй на NFS вместо да опорочаваш темата с глупавите си изказвания.А това че се опитали да купят Порше направо ме разсмя.
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    bai hui ( преди 14 години )
    9-te милярда назад са на Порше , кавали такиива, за ФВ няма данни и не ми се вярва да са зле след като се опитаха да купят Порше и продават най много в света.не съм им фен но май вие не сте запознати...
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    U96 ( преди 14 години )
    А защо нищо не пише за остарелия дизайн?Редакторите да напишат защо няма скоро да има нов Пасат.Защото нямат пари,и катринката никак не е розова.От VW най-много ги е страх да не изтече информация за състоянието им,защото от това още повече ще им се сринат продажбите.А тук наистина много селективно изнасяте информацията за VW.Кръстете се VW-медия,по-реално ще е.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    insane ( преди 14 години )
    Porednite prehvaleni nemski 4ikii
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    R Line , S Line, ... Ся остава SEAT да пуснат и Х Line и да ви *** и означенията.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Явно има някой в редакцията на Ауто Медия който сериозно се грижи за имиджа на ФВ. За един ден втора новина от ФВ. Те хубаво пускат тази каляска но ще имали бъдеще производството като ФВ. е затънало до ушите в 9 милиарден дълг към кредиторите си та се налага Порше съвместно с правителството да оздравяват "великата" народна кола