IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи неофициални снимки на серийния Ghost

Най- очакваният нов модел на Rolls Royce, Ghost, беше забелязан на ферибота Кале – Дувър.

Първи неофициални снимки на серийния Ghost
Хванатият вариант всъщност е готовия за производство сериен модел, при това практически без каквато и да е маскировка.  Единствените скрити от лепенки части на колата са решетката и емблемата на RR на капака на багажника.

От снимката личи, че разликите между серийната версия и представената през март в Женева концепция са минимални. При серийната версия по-различни са фаровете, отзад не се виждат накрайниците на ауспуха и е различен дизайна на летите джанти.

Аматьорските шпионски снимки са хванали и интериора на  Ghost. От това което можем да видим от тях, може да съдим, че разликите между интериора на концепцията и серийната версия също не са големи. Известни промени има във волана и в таблото.

Често наричан „baby” Rolls Royce, моделът Ghost е дълъг 5.4 метра. Световната премиера на автомобила ще бъде през септември във Франкфурт, а в продажба ще бъде още до края на годината.
Двигателят на „бебето” на Rolls-Royce е V12, има обем 6.6 литра и максимална мощност 507 к.с. 
0 от 500