IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes E-Class с престижната награда за „Най-добър дизайн на 2009”

Около 100 000 читатели на списание Auto Bild са гласували за това, че новият Mercedes-Benz Е-Клас е най-добре изглеждащата нова кола на света.

Mercedes E-Class с престижната награда за „Най-добър дизайн на 2009”
Освен че са поставили седана на новия E-Клас на чело на цялостното класиране сред новите автомобили, но читателите на Auto Bild са поставили и купето на новата E-Class на първо място в категория „Купе и Кабриолет”.


Това стана в ежегодния конкурс за „Най-добър дизайн”, организиран от Auto Bild, най-голямото немско списание за автомобили. В конкурса могат да участват само автомобили проявили се на пазара през предходната година. Колите се разделят в пет категории, като във всяка от тях се избира победител от читателите.


Най-престижно обаче си остава първото място в цялостния конкурс, където тази година читателите на Auto Bild поставиха новия Mercedes-Benz E-Клас.

По този повод шеф-дизайнерът на Mercedes, Гордън Вагенер (Gorden Wagener) казва, „Нашата нова  E-Class се отличава със своето качество, високи технологии и поведение на пътя. Заедно с това тя изпъква с изключителен дизайн, даващ самочувствие на нейните собственици. Всичко това предвещава този автомобил да се превърне във водещ на пазара в своя сегмент”.

0 от 500
  • #58
    2 rate up comment 0 rate down comment
    zz top ( преди 14 години )
    Извивката на задните калници е едни към едно,каквото и да казваш.В един американски форум спореха за това,от там разбрах.
  • #57
    2 rate up comment 0 rate down comment
    QSM ( преди 14 години )
    Да бе страшна прилика имат с тоя хюндай - и на двете коли гумите са кръгли :О
  • #56
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Харесвам Мерцедес, BMW и Audi, обаче техните така наречени купета нямат нищо общо с мъсъл колите Мустанг, Додж Чарджър и спортните модели на Мазда. Омръзна ми в Европа да се правят грозни коли!!! В САЩ някои коли са красиви, но твърде НЕикономични, а в Япония са хем икономични хем са истински коли (не броим най-малките модели, които са женски)!
  • #55
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Какво му е супер на този леген . Какъв дизайн бълнувате всички са еднакви и скучни от години. Това че е са променили геометричната форма на фаровете и хоп заключение "много добър дизайн.Поскоро наградата е поощтрителна защото яко затъват като компания с този срив във продажбите с 36% и тенденция за продължаващ спад. Един читател по долу пише за след години дано да претърпи някакъв Фейст лифт а то не се знае дали изобщо ще се продава след година при планираните закривания на определени модел
  • #54
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ivanski ( преди 14 години )
    Хаха, супер е E-class-ата.
  • #53
    2 rate up comment 0 rate down comment
    zz top ( преди 14 години )
    може да сме ***,но ти напиши в google "Hyundai Equus" и погледни задните калници,опаааа каква прилика!А модела е показан още в началото на 2007 на автоизложение.Хайде да не си говорм за копя,а!
  • #52
    2 rate up comment 0 rate down comment
    sa6o ( преди 14 години )
    abe kakuv lexus be vie ili ne razbirate ili ste tupi ili si pravite ebavaka.Samo za info kogato mecedes prozvejdashe e klasta s 4 o4i4ki lexsus praveha grozna imitazia na nemskite koli taka 4e ne mi govorete koi kopiral 4e verno cql svqt kopira ot benza
  • #51
    2 rate up comment 0 rate down comment
    someone ( преди 14 години )
    поредната платена класацийка на авто билд стремяща се да поизлъска малко западащия бялсък на мерцедес.аиде новата е-класа че изглеждала добре как да е, писали хората там нещо. (мен не ми харесва лично, нито предницата нито задницата но това си е мое мнение). обаче по какъв критерии точно са оценявали е-класа купе като го няма още на пазара? ами по тази логика да сложат новата БМВ 5ца която излиза след година в класацията и да гласуваме за нея.пълни глупости пак, тия шваби съвсем са изперкали.
  • #50
    2 rate up comment 0 rate down comment
    rix ( преди 14 години )
    Пасата е изключително остарял,а самия тест на аутоблид е меко казано пристрастен.Редовно ги улавят в грубо подправяне на данните.За това *** Motor&Sport в отговор правят видео-тест и се вижда истината,като спирачен път,поведение на лосовия тест и т.н.Гледал съм такъв видео-тест на прехваления Голф 5,как корейците го направиха смешен във всичко,а аутобилд се скъсваха да го хвалят.Вече не купувам аутобилд.За какво?!Да чета рекламите на VW и BMW.Хайде,мерси!Имам си глава на раменете.
  • #49
    2 rate up comment 0 rate down comment
    [e[f ( преди 14 години )
    моите уважения към авто билд но там статиите са платени и деиствително рекламират wv груп в последния брои сравняват инсигнията пасата и лагуната и в пасата е на възможно наи гадното място навигацията и цената е наи солена а е класиран пръв на другите коли кокпита е като в по високия клас но нали това е wv